REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Didžiausias lietuviško kapitalo TV kanalas – LNK televizija – ruošiasi tautiškumo jausmo persmelktam vasaros sezonui, kurio pagrindinė ašis – meilė savo tėvynei.

REKLAMA
REKLAMA

Su šūkiu „Trispalvė vasara“ LNK pristato naują originalų realybės šou „Aš myliu Lietuvą“, vasarą tradiciškai atgimsiantį šiuolaikiniu lietuvišku folkloru tapusį pasimatymų šou „Kitas“, žurnalisto Egidijaus Knispelio parengtą naują tyrimų ciklą „Įvykiai, sukrėtę Lietuvą“ ir  juokingų vaizdelių laidą „Pričiupom“.

REKLAMA

Vasarą taip pat bus rodomas populiarus lietuviškas serialas „Pavogta laimė“ su Lietuvos kino ir teatro žvaigždynu.

Be reguliariųjų laidų ir serialų, LNK rodys ne vieną specialųjį renginį, turintį ilgai puoselėjamas tradicijas – vaikų ir jaunimo muzikos festivalį „Laumės juosta“,  už širdies griebiančius „Lietuvos šlagerių karalienės ir karaliaus“ rinkimus ir azartiškąsias „Omnitel 1000 km lenktynes“ iš lietuviškojo pajūrio.

REKLAMA
REKLAMA

Suvalkijos lygumų dukra Irūna Puzaraitė ir Laikinosios sotinės sūnus Marius Jampolskis čiumpa juokingų vaizdelių laidos „Pričiupom“ vairą ir visą vasarą žiūrovus juokins pristatinėdami pačius netikėčiausius ir juokingiausius vaizdelius.

„Bus smagu, stengsimės dėl žiūrovų – juokausim, linksminsim, ir pasibučiuosim, jei reikės, - juokiasi Irūna, - Mes per „Žvaigždžių duetus“ vienas kitą taip atradom, kad suprantam iš pusės žodžio“.

Marius Jampolskis irgi nieko prieš pasibučiuoti su žaviąja „Studenčių“ lydere Irūna Puzaraite. „Čiupčiau aš ją, bet nelabai ji pričiumpama. Irūna – apsukri ir gudri“, - šypsojosi Marius Jampolskis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Rimtosios žurnalistikos atstovas Egidijus Knispelis vasarą sugrįžta į LNK su antruoju dokumentinių filmų ciklu apie rezonansinius pastarųjų dešimtmečių įvykius Lietuvoje: Medininkų žudynes,  Sausio 13-ąją, Mirties bausmės vykdymą Lietuvoje, D. Kedžio ir, A.Bružaitės istorijas, „Tulpinių“ gaują, Draučių kaimo tragediją, prokuroro G.Sereikos, Kiesų ir inspektoriaus S. Piskunovo nužudymų bylas.

Tačiau ateities Lietuvą naujojo realybės šou „Aš myliu Lietuvą“ dalyviai įsivaizduoja kitokią – be smurto, be skausmo ir su šviesia ateitimi.

REKLAMA

Svarbiausias LNK vasaros projektas „Aš myliu Lietuvą“ – tai realybės šou jauniems, išmintingiems ir neabejojantiems savo meilės Tėvynei tikrumu. Trys tarpusavyje kovojančios komandos  aplankys miestus, mažiausius miestelius ir kaimus. Jų tikslas - suburti kuo daugiau žmonių, sujudinti vietos gyventojų sąmonę, prikelti jų tautiškumo jausmą.

Vasaros sezoną vainikuos naujai nuskambėsianti patriotinė daina „Žemėj Lietuvos ąžuolai žaliuos“, žiūrovų LNK laidoje „Lietuvos daina“ išrinkta pačia geriausia daina šalyje. Ją eteryje atliks televizijos žvaigždės ir LNK projektų dalyviai.

Trispalvė vasara - jau greitai per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų