REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiemet per Velykas žadami geri orai, tad prie kompiuterio turbūt praleisite nedaug laiko. Tačiau jis jau dabar gali padėti tinkamai pasiruošti šventėms.

REKLAMA
REKLAMA

Šis žaidimas patikrins jūsų ar jūsų artimųjų  pastabumą. Ar sugebėsite surasti ir sudėti į velykinį krepšelį visus 12 kiaušinių? Jei pavyks, galima pačiam juos vėl išslapstyti ir pasižiūrėti, kaip seksis kitiems.

REKLAMA

Jei ankstesnioji velykinių margučių paieškos užduotis pasirodė per lengva, išbandykite šią. Tiesiog užveskite pelės žymeklį ant tos paveiksliuko vietos, kur, jūsų manymu, gali būti  paslėpti du mėlyni, du raudoni ar vienas auksinis kiaušinis. Pastarąjį aptikti sunkiausia.

Laisvalaikio valandėlę galima skirti laiko velykinei dėlionei. Spustelėkite ant pasirinktos dalies ir nutempkite ją pele ten, kur jai derėtų būti.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš pradedant dažyti margučius pravartu pasitreniruoti. Tai galima padaryti šiame tinklalapyje.

Velykinis atminties pasitikrinimas. Šiame teste reikia surinkti teisingas velykinių kiškučių poras. Spustelėkite ant paveikslėlio, ir pamatysite, kas po juo slepiasi. Tada beliks įsiminti  atvaizdus ir nurodyti dviejų identiškų buvimo vietą.

Gal norėtumėte su kompiuteriu sužaisti velykinius nuliukus ir kryžiukus? Pirmas ėjimas jūsų – pasirinkite norimą kvadratėlį ir spustelėkite pele. Jūsų varžovas iškart padarys kitą ėjimą. Įrodykite, kad esate stipresnis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų