REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jums reikės:

Jums reikės:

REKLAMA

500 g. veršienos, 500 g. kiaulienos, 200 g. kiaulienos lašinukų, 3 riekelės piene išmirkyto batono, 2 kiaušiniai, 1 svogūnas, 1 morka, 2 šaukštai aliejaus, nubrauktas šaukštas druskos, 1/4 šaukštelio tarkuoto muskato riešuto, 1/2 šaukštelio juodųjų pipirų, 2 šaukštai kapotų petražolių, 1 šaukštas kapotų raudonėlių, 200 g. sūrio su pelėsiais (geriausiai melynuoju).

REKLAMA
REKLAMA

Paruošimas:

Veršieną, kiaulieną, lašinukus ir batoną sumalti, įmušti kiaušinius. Smulkiai supjaustytą svogūną ir morkos griežinėlius apkepti aliejuje su žiupsneliu druskos ir įmaišyti į faršą. Įberti muskato riešuto, pipirų, petrežolių, raudonėliu ir likusią druską, gerai išminkyti. Iš masės formuoti ritinį, suploti ir viduryje padaryti griovelį. Į jį priberti smulkiai supjaustyto sūrio. Griovelį užtaisyti ir suformuoti zuikį. Skardą patepti aliejumi ir dėti zuikį. Kepti 200 laipsnių orkaitėje ant apatinės lentyno apie 45 min. Patiektigalima ir šiltą ir šaltą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų