REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Honkonge esantis Ritz Carlton viešbutis tapo aukščiausiai pasaulyje esančiu viešbučiu. Kai kurie kambariai yra įrengti 118 aukšte ir beveik visi turi įspūdingą ir pavydėtiną vaizdą į vieną labiausiai stebinančių, pasaulio miestų - Honkongą.

REKLAMA
REKLAMA

Jin Mao viešbutis, taip pat turi geriausius Honkongo vaizdus – visomis kryptimis horizonte nusidriekusią dangoraižių jūrą. Jei pasitaiko debesuota diena, o taip atsitinka gana dažnai, vaizdas pro langus būna išties magiškas – turbūt geriausi nuotraukų kadrai kuriuos galite nufotografuoti šiame kinų mieste. Jin Mao pastatas turi dar vieną paslaptį. Žiūrint iš paskutinio aukšto, galima pamatyti visą pastato vidų – per dvidešimt aukštų įrengtus 555 viešbučio kambarius.

REKLAMA

Ilgą laiką tai buvo aukščiausias viešbutis pasaulyje, kurio vestibiulis įrengtas 53, o kambariai tęsėsi net iki  87 aukšto. Šį rekordą netrukus pasigriebė World Financial Center esantis, Park Hyatt viešbutis, įsikūręs 79 ir 93 aukštuose.

Dabar abu šie viešbučiai, garbingai tenkinasi antrąja ir trečiąja vieta. Honkonge, International Commerce Center pastate, duris atvėrė naujas Ritz Carlton viešbutis, šešioliktas šio tinklo viešbutis Azijoje. Jo vestibiulis yra 102 aukšte, o svečiai, kuriems itin pasiseka, gali pamatyti gražiausias pasaulio padanges iš 117 aukšto. Per prezidentinio, 365 kvadratinių metrų kambario langus, matyti beveik visa Honkongo miesto sala.

Čia veikia du restoranai, viename – tradicinė kinų virtuvė, kitame, prabangiai įrengtas, itališko stiliaus Tosca restoranas, tačiau akivaizdu, jog būnant tokiame aukštyje, klientai labiau dairosi pro langus, nei apžiūrinėja restorano dizainą. Tiems kas nori puikių vaizdų ir kokteilio, 118 aukšte įrengtas Ozone baras, kuris taip pat yra ir aukščiausias baras pasaulyje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų