REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pasaulio sunkaus svorio bokso čempionas pagal WBA versiją Davidas Haye nesusilaikė ir pakomentavo praėjusį savaitgalį vykusią dvikovą tarp Vitalijaus Kličko ir kubiečio Odlanierio Soliso, rašo sport1.de.

REKLAMA
REKLAMA

Skandalingais pareiškimais garsėjantis britas socialiniame tinkle iš treniruočių stovyklos Majamyje nokautą ir kojos traumą pirmojo raundo pabaigoje patyrusį O. Solisą pavadino „taukais apaugusiu tinginiu“.

REKLAMA

„Nereikia turėti tiek antsvorio. Sveikas, tinkamai besimaitinantis trisdešimtmetis atletas tokios kryžminių raiščių traumos be priežasties tikrai nebūtų gavęs“, – tikino D. Haye. Jau buvo rašyta, kad O. Solisas prieš pat dvikovą „numetė“ 24 kg ir svėrė 112 kg.

„O. Solisas žinojo, kaip įveikti Vitalijų, tačiau jam laimėti sutrukdė pernelyg didelis kompfortas ir prabanga, kurioje jis gyveno pabėgęs iš Kubos. Jis ir toliau sėkmingai risis žemyn, – teigė D. Haye. – Kubietis – taukais apaugęs, juokingas krituolis. Humpty Dumpty (britų eiliuotų vaikų posmelių veikėjas, kiaušinis žmogaus veidu, – red.p.) pavyko pačiam save nugalėti.“

REKLAMA
REKLAMA

Kitas 39 metų V. Kličko varžovas turėtų būti 34 metų lenkas Tomaszas Adamekas. Nors O. Soliso vadybininkas vis dar kalba apie galimą revanšą, V. Kličko stovykla apie nenori net girdėti.

Pats D. Haye nekantriai laukia dvikovos su jaunesniuoju Kličko broliu Vladimiru, turinčiu pasaulio čempiono titulus pagal IBF ir WBO versijas. Boksininkai turėtų suremti pirštines birželio 25 dieną arba liepos 2 dieną vienoje iš septynių šalių. Dvikova gali vykti Vokietijoje, JAV, Rusijoje, Monake, Šveicarijoje, Pietų Afrikoje arba Jungtiniuose Arabų Emyratuose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

D. Haye žadėjo, kad pirma „sutvarkys“ jaunesnįjį Kličko, o po to imsis Vitalijaus. Vladimiras į tai sureagavo. „Davidai, tik išeik į ringą. Neieškok jokių pasiteisinimų, tik išeik. Man bus malonumas kovoti 12 raundų ir paskutiniame tave nokautuoti,“ – BBC sakė boksininkas.

Anot Vladimiro, D. Haye pasirinko jį, nes Vitalijų laiko „kietesniu“. „Žinote ką, aš taip bijau Davido Haye, – šaipėsi V. Kličko. – Atleiskite, bet D. Haye patirs nokautą.“ Vladimirui dėl pilvo skausmų teks atidėti šį mėnesį supalnuotą dvikovą su kitu britu – Derecku Chisora. Vėliau jam teks susigrąžinti buvusią sportinę formą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų