REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Antradienio, kovo 8 d. vakarą LNK studijoje vykusio „Žvaigždžių duetų“ filmavimo metu koridoriuose vaizdas buvo labai neįprastas − lyg paveikti pavasario ir pagauti kažkokios chaotiškų jausmų bangos duetų nariai užuot laikęsi arčiau vieni kitų slampinėjo po vieną.

REKLAMA
REKLAMA

Nieko rimto, deja, nenutiko, o lengvos sumaišties priežastis labai paprasta − projekto prodiuseriai, pasijutę lyg kokios komandinės sporto šakos treneriai, nusprendė pamanevruoti sudėtimi. Viso to rezultatas ir buvo duetų apsikeitimas poromis ir naujus atspalvius bei atgarsius vienam vakarui įgiję „Žvaigždžių duetai“.

REKLAMA

Dainuoti su naujaisiais partneriais dalyviams sekėsi labai skirtingai. Kadangi žiūrovams teks balsuoti už poros „neprofesionalų“ narį, silpnas Ruslano Kirilkino pasirodymas vertė komisijos narius įtarinėti jį sabotažu Rūtai Pentiokinaitei. Tuo tarpu Jokūbo Bareikio ir Vilijos duetas buvo pavadintas scenos isterikais.

Karolis Ramoška ir Jurga Anusauskienė pasirinko dainą, kuri komisijos teigimu, ne visai atitiko jų galimybes, kaip ir Agnė Armoškaitė, kuri nesugebėdama įgyvendinti pasirodymo taip, kaip norėjusi, anot Vytauto Juozapaičio, slėpėsi už Merūno nugaros.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, kai kuriems naujai suformuotiems duetams sekėsi puikiai. Jarmo Skonas ir Ona Kolobovaitė sulaukė komisijos pagyrų už profesionalumą, už pavyzdingai suvaidintą miuziklą. Andriaus Butkaus ir Evelinos Sašenko pasirodymas įvertintas už puikų skonį, estetinį vaizdą.

O kaip manote jūs? Kuris iš vienam vakarui naujai suformuotų duetų atrodo patraukliausiai?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų