REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Grožio kompanija „Avon“ pristato naujausią savo aromatą moterims „Slip Into“, kurio reklaminiu veidu tapo JAV supermodelis ir nepailstanti kovotoja už moterų gerovę Christy Turlington-Burns. Tai - išskirtinis aromatas moteriai, kuri trokšta atskleisti savo jausmingą vidinę prigimtį.

REKLAMA
REKLAMA

Iki šiol „Avon“ yra kūrusi kvepalus su tokiomis įžymybėmis, kaip aktorės Reese Witherspoon, Courteney Cox, Fergie, Salma Hayek, mados namais „U by Ungaro“, „Herve Leger“ ir „Christian Lacroix“.

REKLAMA

Ch. Turlington-Burns nesenstanti išvaizda ir klasikinis žavesys įkūnija naujojo aromato sukeliamo pasikeitimo pojūčio kerus. Supemodelis ypatingai vertina „Avon“ kompanijos vertybes ir ilgalaikius įsipareigojimus gerinant moterų gyvenimą visame pasaulyje.

„Labai džiaugiuosi ir didžiuojuosi galėdama dirbti su kompanija „Avon“. Kai tapau mama, pasidariau aistringa motinų sveikatos propaguotoja. Pastaruosius septynerius metus dirbau šioje srityje. Didesnę laiko dalį šiuo metu skiriu motinų, naujagimių ir vaikų sveikatos propagavimui, o taip pat kovai už moterų ir mergaičių teises visame pasaulyje. Taigi, man labai paranku bendradarbiauti su kompanija AVON, kuri šiems klausimams skiria itin daug dėmesio“, - sakė Ch. Turlington-Burns.

REKLAMA
REKLAMA

Aromato įkvėpimas - moteriškumu alsuojanti energija, kuri apima apsiavus elegantiškų aukštakulnių porą. „Slip Into..." viliojantį kvapą atskleidžia kerinčios juodosios avietės natos, kurios susilieja su subtilia pavasarine frezija ir gaiviu našlaičių lapų šlamesiu. Gilesnę aromato natą perteikia šiltas palisandras ir švelni našlaitė, kuriuos papildo egzotinės drugelinės orchidėjos kvapas. Aromatą užbaigia kreminio kašmyro ir minkštos, zomšinės vilkdalgio šaknies natos persipynusios su auksaspalviu gintaru, kuris suteikia rafinuotumo ilgiausiai išliekančiam aromato pagrindui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Tiesiog dievinu šį jausmingą aromatą, kuris perteikia mano savijautą, kai ketinu kur nors išeiti vakare: tiesiog įnerti į aukštakulnius batelius, pasijusti elegantiška ir pasitikinti savimi“, - teigia Turlington-Burns.

„Slip Into...“ buteliukas įkvėptas moteriškos blauzdos formos ir linkio, kai moteris apsiauna aukštakulnius batelius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų