REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno SHTAB klube scenoje – originalusis Kino Oko

Penktadienį, vasario 4-ąją, Kauno naktinis muzikos klubas SHTAB pristato naują ir visiškai šviežią renginių seriją – „Pure Discover“. Kupina atradimų ir naujų, dar Lietuvos padangėje nematytais elektroninės muzikos vardais, stebins klubo lankytojus, ištroškusius naujovių.

REKLAMA
REKLAMA

Genijus iš Varšuvos

Pirmajam „Pure Discover“ vakarui į Kauną atkeliauja nepaprastas svečias - Kino Oko. Lenkijos elektroninės muzikos genijus, ruošiantis įspūdingą gyvos muzikos pasirodymą, kupiną tyros energijos ir harmoningų garsų.

REKLAMA

Baigęs Frederico Chopeno muzikos mokyklą, fortepijono specialybę, svečias savo gimtajame mieste, Varšuvoje, geriau pažįstamas Grzegorzo Magnuszewskio vardu, kadangi jis taip pat yra vieno iš žymiausių trance muzikos duetų „BigWings“ viena iš kūrybinių pusių.

Įgijęs nemažai naudingos patirties elektroninės muzikos scenoje, laikui bėgant, Kino sukūrė savo naująjį alter ego, kurį ir pristatys gyvo pasirodymo metu Kaune.

REKLAMA
REKLAMA

Kurdamas muziką jis nevengė muzikos stilių įvairovės ir eklektiškumo įvairiose srityse – nuo psichodelinio roko iki elektroninio jazz'o - šis atlikėjas neturi rėmų, į kuriuos kas nors išdrįstų jį pastatyti.

Jis - visada atrandantis naujų garsų ir naujų idėjų kūriniams, stebinantis viso pasaulio muzikos kritikus. Šiuo metu atstovaudamas „Tribal Vision“ įrašų kompanijai, jau išleido savo kūrinius kartu su tokiomis elektroninės muzikos žvaigždėmis kaip Eelke Kleijn, Solead, o jo kūrybai liaupsų negaili ir Paul Kalkbrenner, Hernan Cattaneo, Markus Schulz, Cid Inc.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Grzegorzas savo gyvuose pasirodymuose nevengia maišyti įvairiausių muzikos stilių, tuom ir įdomūs bei išskirtiniai jo pasirodymai - tai puikiai deranti muzikos garsų harmonija - nuo inteligentiškos elektronikos iki tvirtų techno dūžių ir plaukiančių trance muzikos melodijų.

Klubo SHTAB atstovai garantuoja, kad Kino Oko pasirodymas abejingų tikrai nepaliks. Juk neveltui sužavėjęs klubinės kultūros pasaulio grandus, šiuo metu Kino Oko keliauja skersai ir išilgai per pasaulį grodamas geriausiuose klubuose.

Nostra iš Partyzanų

Svečiui iš Lenkijos buvo pasitelktas ir ypatingas Lietuvos diskžokėjų desantas.

Pirmą kartą klube SHTAB pasirodysiantis legendų Partyzanų grupuotės narys Nostra išskirtinai pasižymi nuostabia muzikos selekcija ir puikiai geba valdyti publiką tiek vakarėlio įkarštyje, tiek ir pradedant jam įsivažiuoti.

REKLAMA

Lietuvos techno scenos atstovas ruošia ypatingą dj setą sudrebinsiantį klubą iki pat pamatų.  Prie minėtų vardų prisidės ir vis sparčiau populiarėjantis klubo rezidentas Mode MT. Nuo pat klubo atidarymo, sienas virpinantis galingais progressive house muzikos ritmais, Mode žada, kad šis vakaras tikrai nebus išimtis.

Vienintelis tikro ledo baras

Klubo vidiniame kieme besipuikuojantis ledo baras bus tikra atgaiva norint patirti naujų pojūčių ir atgauti jėgas, bei pakvėpuoti gaivinančia žiemos vėsa.

Lediniai degtinės gėrimo shot'ai ne tik atgaivins, bet ir suteiks jėgų grįžti į šokių aikštelę, nes praleisti tokį muzikos genijų pasirodymą būtų tikras nusikaltimas.

REKLAMA

Kaip ir kiekvieną savaitgalį jau kultiniais teigiamos muzikos ir plačių šypsenų dalintojais tapę Dj Pauls ir Šarūnas Vabolis, taip pat ruošia išskirtinius dj setus, kurie tiesiog varys iš proto susirinkusius pirmojo aukšto salėje.

Nepailstanti barmenų komanda net nesiruošia sustoti, akį glostantis šou ir skonio receptorius gaivinantys kokteiliai jau tampa gera tradicija kultūros klube SHTAB.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų