REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nicole Kidman nemano, kad yra madinga ir dažniausiai renkasi nestilingus, tačiau patogius drabužius.

REKLAMA
REKLAMA

Nors filmo „Triušio urvas“ žvaigždė nuolat patenka į stilingiausių įžymybių sąrašus, aktorė tikina, kad savo spintos turiniui ji neskiria daug dėmesio ir dažniausiai renkasi tuos drabužius, kurie ne puošia, o yra tiesiog patogūs.

REKLAMA

„Mėgstu universalų stilių, rengtis berniukiškais-mergaitiškais drabužiais. Neturiu supratimo, kas yra madinga. Žinau tik tai, ką dėvėti man yra patogu, o ką ne. Nemėgstu vaikytis mados vėjų, netikiu, kad įmanoma juos sugaudyti. Aš pasikliauju tik savimi“, – teigia N. Kidman.

Tačiau aktorė prisipažįsta, kad jaunystėje mada jai rūpėjo kur labiau nei dabar, o supratimas, kad neverta gaišti laiko kuičiantis prie spintos atėjo tik susilaukus vaikų. „Kadangi turiu vaikų, pastaruoju metu rengiuosi vis paprastesniais drabužiais. Tačiau kai man buvo 20 metų – dievinau madą, – pasakojo australė. – Nepaisant to, kad dabar renkuosi kuklesnius drabužius, vis tik tikiu, kad ištekėjus ir susilaukus vaikų, negalima apsileisti ir atrodyti bet kaip, todėl svarbu turėti nors šiokį tokį supratimą, kad yra gražu, o kas ne.“

Šiuo metu N. Kidman galima pamatyti Lietuvos kino teatruose rodomoje dramoje „Triušio urvas“. Juostoje aktorė su Aaronu Eckhartu įkūnija sūnaus netekties prislėgtą sutuoktinių porą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų