REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Just5“ pranešė simpatijas dėl paprastumo jau spėjusių pelnyti savo telefonų šeimą papildžiusi naujais modeliais – stilingaisiais „Spacephone“.

REKLAMA
REKLAMA

„Nors tobulėjantys mobilieji telefonai kone kasdien pasiūlo naujų funkcijų, atrodo, kad jų gamintojai vis labiau pamiršta pagrindinę jų paskirtį. „Spacephone" – tai pasirinkimas tiems, kurie yra šiek tiek pavargę nuo nuolat tobulėjančių mobiliųjų telefonų ir ieško paprasto bei patikimo prietaiso su svarbiausiomis ypatybėmis, taip pat jiems aktualus yra telefono išskirtinumas", – teigiama bendrovės pranešime.

REKLAMA

 

„Spacephone“.  „Just5“ nuotr.

Pasak „Just5“ atstovų, „Spacephone" telefonų gamą sudaro penki skirtingų atspalvių modeliai: violetinis „Deep Space", rožinis „Pink Space", oranžinis „Orange Space", žaismingasis geltonas „Live Space" ir šviesiai mėlynas „Menthol Space". Šią gamą užbaigia išskirtinis modelis „Bestinspace" – tai visų penkių spalvų derinys viename telefone. Šių telefonų korpusas yra padengtas specialia medžiaga „soft touch", todėl juos itin malonu laikyti rankoje, o padėjus tokį įrenginį ant lygaus paviršiaus, jis nenuslys žemyn, sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA

Skelbiama, kad „Just5" telefonai rinkoje įsitvirtinę kaip nesudėtingi ir lengvai įvaldomi įrenginiai, todėl pradėti jais naudotis bus galima ir be instrukcijos. Naujieji telefonai turi visas pagrindines skambinimo ir žinučių siuntimo funkcijas, be to, jie turi ir tokių specifinių ypatybių kaip pagalbos mygtukas, žibintuvėlis, radijo imtuvas su vidine antena. Šių telefonų išskirtinumas – didelis oranžinis ekranas ir dideli mygtukai.

Tarp pagrindinių „Spacephone" telefonų ypatybių minimi itin dideli (13 x 11 mm) mygtukai,   dideli ir ryškūs ekrano simboliai, kurių dydis siekia iki 8,5 mm aukščio,  vienos spalvos ekranas su oranžiniu apšvietimu, stiprus garsiakalbis su laisvų rankų funkcija, pagalbos mygtukas SOS (vienu spustelėjimu padeda surinkti įrašytus pagalbos numerius ir išsiųsti trumpąsias žinutes su pagalbos prašymu), klaviatūros užraktas specialu nustumiamu jungikliu,  žibintuvėlis,  FM imtuvas su integruota antena, todėl veikiantis ir be prijungtų ausinių.

Telefonų «Spacephone» kaina be įsipareigojimųmobiliojo ryšio operatoriui – 259 litai, sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų