REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Princo Williamo uošviai Middletonai suteiks karališkajai šeimai visai naujų, pikantiškų savybių. Pagaliau žaidimas baigtas ir poros svarų vertės princesės žaidimas laimėtas... Tik šįsyk viskas tikra.

REKLAMA
REKLAMA

Įveiktos visos kliūtys, baimė, sulaukta maloningo visuomenės pritarimo. Middletoneai pagaliau triumfuoja. „Partie Pieces Ltd“ bei antrinė įmonėlė, tiekianti viską, kas reikalinga saldžiam stalui paštu, niekada nė iš tolo nei mastais, nei šlove neprilygs „Firmai“, kaip save vadina karališkoji šeima.

REKLAMA

Tačiau naujieji Windsorsų uošviai vis dėlto pasižymi panašiu požiūriu į šeimą – tvirtą ir glaudžią. Taigi „lenktynės“ baigtos ir laimėtos. Kai Williamas praėjusį mėnesį Kenijoje pasipiršo Kate, Carole Middleton dešimtmečio ambicijos realizavosi; ore tvyrojusi įtampa pagaliau atslūgo. Ir tai beveik akivaizdu. Štai, kad ir Carole, nusitaikiusios į karališkąjį elnią Belmorale, nuotrauka ar tas nuobodus interviu su Carol seserimi Pippa viename žurnale byloja, kad Middletonai jau pakilo į naują lygmenį.

REKLAMA
REKLAMA

Kas gi jie, tie Middletonai?

Už akių jie kiek prasčiokiškai apibūdinami taip - buvęs skrydžių palydovas, jo žmonelė stiuardesė, persirengėlis pyragų kepėjas ir „laisva sesutė“. Visi jie įtraukti į „Party Pieces“ algalapį. Neseniai jame figūravo ir Kate. Taip pat nederėtų pamiršti dar vieno giminaičio, kurį būtų galima pavadinti Siaubinguoju dėde, dėl kurio bus imtasi specialių atsargumo priemonių.

Kate tėvas, 61 metų Michaelas gimė Lydse lėktuvų piloto šeimoje. Jis tėvo pėdomis pasuko į aviaciją ir dirbo skrydžių palydovu „British Airways“ bendrovėje aštuntojo dešimtmečio viduryje. Tada ir pamilo šviesiaplaukę to paties lėktuvo įgulos narę Carol. 55 metų Carol Goldsmith buvo statybininko dukra. Goldsmithų šeima nuo seno buvo Darhemo kalnakasiai. Jos vaikams ne kartą teko kęsti pašaipas, kad užuot darbavusis po žeme, ji skraido aukštai virš debesų. Pora susituokė prieš 30 metų ir įsikūrė Berkšyre. 1987 metais jie įsteigė „Party Pieces“ firmelę, kuri paštu pristatinėjo vakarėlių prekes. Verslas taip suklestėjo, kad šeima jau galėjo įsigyti penkių miegamųjų namą viduriniosios klasės pamėgtoje Baklberio gyvenvietėje ir vaikus leido mokytis į Marlboro koledžą. Middltonai nusipirko butą ir Londono Čelsio rajone. Dabar vaikai jame ir gyvena, kai nebūna namie su tėvais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kate Middleton (nuotr. SCANPIX)Kate Middleton (nuotr. SCANPIX)

Šeimos variklis yra Carol, nors ji ir nėra tokia landi ir įžūli, kaip dažnai vaizduojama. Šeimos draugai tvirtina, kad ji neskatino Kate stoti į Šv. Andriejaus universitetą vien todėl, kad ten mokėsi Williamas. Šis gandas priklauso tai pačiai Carol netaktų virtinei kaip ir tai, kad ji esą pasakiusi karalienei: „Malonu su jumis susipažinti“ bei kramčiusi gumą per diplomų įteikimą Sandhersto karo akademijoje, kurią baigė Williamas (nors taip iš tikrųjų buvo).

Kiti du Carol vaikai suvaidino nemenką vaidmenį plėtojant „Party Pieces“ veiklą ir teikiant visokeriopą paramą Kate. Keletą metų 27 metų Pippa buvo savo vyresniosios sesers patikėtinė ir ryšių su visuomene atstovė. Nors lyg ir turėjo būti atvirkščiai. Mat Edinburgo universiteto absolventė Pippa jau daugelį metų buvo laikoma protingesne, gražesne ir sportiškesne Middltonų dukra. Jiedvi su Kate buvo „konkurentės“.

REKLAMA

Mokydamasi trečiame universiteto kurse Pippa gyveno viename name su George'u Percy, vyriausiuoju Nortumberlendo hercogo sūnumi, bei lordu Tedu Innes-Keru, antruoju Roksburgo hercogo sūnumi. Carol juos pavadino „mielais vaikinais“, ir tai turbūt labai juos pamalonino.

Pippa ne sykį buvo pelniusi Vakarų Londono turtingų ir įtakingų aukštesniojo ešelono jaunuolių susidomėjimą. Prieš dvejus metus ji net buvo „Tatler“ žurnalo išrinkta „geidžiamiausia nuotaka“. Dabar ji darbuojasi tėvų firmoje.

Kate Middleton su princu Williamu (nuotr. SCANPIX)Kate Middleton su princu Williamu (nuotr. SCANPIX)

Jos brolį 23 metų Jamesą vienas iš jo draugų pavadino „ekstravagantišku“. Jis po pirmo kurso Edinburgo universitete, kur studijavo anglų kalbą, metė mokslus ir įkūrė „Cake Kit Company“, antrinę „Party Pieces“ įmonę. Jamesas gebėjo pagarsėti savo nuotraukomis internete, kur jis pozuoja išsidažęs ir apsirengęs taškuota savo sesers suknele. Neseniai jis patraukė nepageidaujamą visuomenės dėmesį dėl savo naujo darbo Esekse įsikūrusioje investicijų bendrovėje, kurios veiklą tiria Finansinių paslaugų priežiūros įstaiga.

REKLAMA

Middltonai su spauda noriai bendravo tik siekdami pareklamuoti savo firmą. Ir tai suprantama, nes juk tai jų verslas, nors ir sulaukęs kritikos. Praėjusiais metais Jamesas su savo „Cake Kit Company“ buvo „apdainuotas“ net keturiuose „Hello!“ žurnalo puslapiuose. Ant vieno iš jo tortų, nufotografuotų žurnalui, buvo princesės Dianos atvaizdas. Vaikinas iškrėtė kvailystę ir tai papiktino karališkuosius rūmus.

Keitė taip pat figūravo „Party Pieces“ interneto puslapiuose. Pippa – dabar jau nuolatinis firmos veidas. Jos paskutinis „pirmas interviu“ buvo grynai reklaminis, o įdomiausia frazė skambėjo taip: „Negalima suklysti pristatant vaikų žaidimus“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Michaelas ir Carole Middletonai (nuotr. SCANPIX)Michaelas ir Carole Middletonai (nuotr. SCANPIX)

Vis dėlto Middltonai nieko nedaro beatodairiškai. Kate, savaime aišku, kontroliavo savo motinos ir brolio bei sesers poelgius. Prieš kelias savaites Pippa turėjo dalyvauti „Fortnum & Mason“ organizuotoje reklaminėje „Party Pieces“ fotosesijoje. „Bendraujant su Pipa, viską reikia pakartoti 100 kartų ir dar elektroniniu paštu patvirtinti, ką galima ir ko negalima minėti, – pasakojo pasirengimuose dalyvavęs asmuo. – Jauti, kad viskas griežtai kontroliuojama, kad viską nurodinėja Kate. Buvo justi noras pareklamuoti šeimos verslą ir baimė papiktinti karališkąją šeimą“. Likus pusvalandžiui iki fotosesijos pradžios Pippa atsisakė jos paaiškinusi, kad „Keitei tai nepatinka“.

REKLAMA

Vis dėlto kai kuriems šeimos nariams tokie dalykai nė motais.

Daugelis genealogijos specialistų studijavo Middltonų šeimos medį bandydami rasti kokių nors aristokratiškų sąsajų. Tačiau išskyrus „Pelkės hercogą“ nepavyko nieko rasti. Tiesą sakant, tas titulas prasimanytas paties Carol brolio Gary Goldsmitho. Šis stambus, nuplikęs, plepus vyras, pralobęs iš nekilnojamojo turto verslo, gyvena Ibisos saloje su buvusia striptizo šokėja. Jo 5 milijonų svarų vertės vila vadinasi „Sekso rūmais“. Šis vyrukas, kuris netrukus susigiminiuos su karališkąja šeima, iš tikrųjų yra per stambus ir per daug baisios išvaizdos, kad tiktų net pačiai prasčiausiai komedijai. O praėjusiais metais „Hercogas“ buvo viešai demaskuotas laikraščio „Sunday“, kai užsimaskavusiems žurnalistams pasisiūlė parūpinti narkotikų ir supažindino su sąvadautoju.

REKLAMA

Pippa Middleton (nuotr. SCANPIX)Pippa Middleton (nuotr. SCANPIX)

Jo pirmieji žodžiai princui Williamui, kai šis 2006 metais lankėsi jo viloje Ibisoje, buvo: „Ei, kru...ly“. Jis yra kritikavęs princą Charlesą, kad princesę Dianą iškeitė į Camillą Parker Bowles. „Pelkės hercogui“ Vestminsterio abatijoje ar Šv.Pauliaus katedroje vietelė greičiausiai bus parinkta kur nors pačiame gale už kolonos.

Prieš dvejus metus Carol Middleton pristatė naują žaidimą, kuris vadinosi „Žaidžiame princesę“, ir kainavo 1,95 svaro. „Princesė“ užrištomis akimis turėjo prie pilies stogo pritvirtinti vėliavėlę. Laimėtoja tapdavo mergaitė, kuriai tai pavykdavo geriausiai. Dabar Kate Middelton – protingai, žaviai ir labai santūriai – kaip tik tai ir pavyko. O prizas – prašmatniausias dešimtmečio įvykis ir puota. Tik šįsyk buvusiems skrydžio palydovams, “„laisvajai sesutei“ ir persirengėliui neteks rūpintis balionais šventei.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų