REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pagyvenęs turtingas vyriškis ir jauna gražuolė... Kas juos sieja? Meilė? Pinigai? Ar galima tikėti jaunos merginos meile pagyvenusiam turtingam vyriškiui? – diskutuos šį ketvirtadienį LNK laidos „Valanda su Rūta“ dalyviai.

REKLAMA
REKLAMA

Neseniai Seimo narys Andrius Šedžius visai Lietuvai pristatė savo naują draugę, aštuoniolikmetę  Moniką.  Seimo narys neslepia, kad mergina gyvena jo namuose, važinėja jo pirktu prabangiu BMW.  Sklando kalbos, kad Andrius Šedžius pasirengęs vesti vos pilnametystės sulaukusią gražuolę.“ Ar tai tiesa?  Kas dedasi vyro galvoje, kai jauna gražuolė pradeda kuždėti meilius žodžius?“ – klaus laidos vedėja Rūta Mikelkevičiūtė.

REKLAMA

„Nėra taip, kaip rašoma spaudoje, – kiek sutrikęs aiškinsis A. Šedžius. – Aš tiktai pasakiau žurnalistams, kad Monika yra ta mergina, su kuria galėčiau eiti į santuokų rūmus nors rytoj. Apie būsimas vestuves nekalbėjau“.

Tačiau santykiuose su aštuoniolikmete Andrius nemato nieko smerktino. „Daugelis Seimo narių turi daug jaunesnes sutuoktines, nesu išimtis.“

Kritikos laidoje A. Šedžius neišvengs. „Ar jauti atsakomybę už jauną merginą? Tas vaikas jau apdergtas prieš visą Lietuvą! – piktinsis būrėja Vaiva Budraitytė. – Kodėl visai Lietuvai pasakoji, su kokiomis merginomis ir moterimis miegi?“

REKLAMA
REKLAMA

Įsikarščiavusi Vaiva primins Seimo nariui ir neseną įvykį su Irma Jurgelevičiūte, kai ši paparacų buvo užklupta vienu chalatu besiblaškanti prie A. Šedžiaus namų.

Jauna mergina ir turtingas, gerokai vyresnis vyras. Ar jie laimingi ? Ne tik Andriaus Šedžiaus patirtis.  Kitos istorijos - skaudūs kaltinimai iš jaunos moters lūpų trisdešimčia metų vyresniam vyrui,  sugriovusiam jos gyvenimą ir vis dar nenorinčiam žmonos paleisti.

„Valanda su Rūta“ – šiandien, 19.40 val. per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų