REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Nors už lango jau tikra lietuviška žiema, šokių projekte „Šok su manimi“ aistros ant parketo ir toliau liejasi, juolab, kad į projektą sugrįžo Onos Kolobovaitės ir Andriaus Butkaus pora. O. Kolobovaitė turėjo trumpam palikti projektą dėl kojos traumos, bet žiūrovų lyderiais laikoma pora vėl šypsodamiesi žengė į šokių aikštelę.

REKLAMA
REKLAMA

Šeštadienio vakarą tiesioginėje „Šok su manimi“ transliacijoje  žiūrovų laukė dar viena staigmena –  vakaro metu studijoje svečiavosi iš Jungtinių Amerikos valstijų atvykę Pasaulio pramoginių šokių čempionai Arūnas Bižokas ir Katiuša Demidova, kurie pradėjo vakarą romantišku šokiu.

REKLAMA

Vakaro komisiją tradiciškai sudarė aišktingasis choreografas Jurijus Smoriginas, nusipelniusi Lietuvai šokių trenerė Jūratė Norvaišienė, Klaipėdos universteto dėstytoja Bronė Švitrienė, LNOBT choregrafė Jūratė Sodytė-Bradauskienė.

Andrius Butkus ir Ona Kolobovaitė prieš pasirodymą juokavo, kad poroje liko tik trys sveikos kojos. Muzika taip pat buvo ne mažiau šmaikšti – šokėjai pasirodymui pasirinko legendinę dainą „Onyte, einam su manim pašokti“. Poros pasirodymas tarp komisijos narių sukėlė nemažai diskusijų. J. Smoriginas O. Kolobovaitę pavadino beprote, kad taip anksti po rimtos traums žengė ant parketo, o J. Norvaišienė negailėjo komplimentų pasirinktam muzikinaim kūriniui.

REKLAMA
REKLAMA

Žilvinas Šilgalis ir Karina Jeremian vakaro pasirodymui pasirinko romantišką Žilvino Žvagulio ir Irenos Starošaitės dainą „Gintarai“. Ž. Šilgalis gavo „komplimentų“ už tai, kad scenoje atrodė santūrus lietuvis. Šokio techniką gyrė ir J. Norvaišienė. B. Švitrienė tikino, kad pasirodyme buvo pastebima elegancija.

Donatas Montvidas ir Katerina Voropai pasirinkto „SEL“ kūrinį „Informacija keleiviams, norintiems vykti“. J. Smoriginas rimtai sukritikavo poros sceninius kostiumus, o kitos komisijos narės turėjo pastabų dėl emocinės šokio raiškos. Negailėjo kritikos aštrialiežuvis J. Smoriginas ir grupės „SEL“ lyderiui Egidijui Dragūnui, o netikėtai paaiškėjo, kas šis yra salėje tarp žiūrovų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas pasirodymui pasirinko atlikėjos Simonos dainą „Kai gęsta šviesos“. Pasirodymas komisijos narei J. Sodytei-Bradauskienei patiko, ji dėkojo šokėjams už pasirodymą ir priminė žiūrovams, kad tai, ką jie mato scenoje yra ilgo ir sunkaus darbo rezultatas. Kiti komisijos nariai taip pat išreiškė susižavėjimą: „Tai pirmoji pora, kuri parodė tamprų ryšį tarp emocijos ir muzikos, tai buvo harmonija“, – kalbėjo J. Norvaišienė.

Aistis Mickevičius ir Viktorija Kunauskaitė pasirodymą parengė pagal O. Valiukevičiūtės kūrinį „Lauk manęs“. Komisijos narės negailėjo porai komplimentų, bet J. Smoriginas sakė: „Mane labai erzino režisūra ir dramaturgija, jūsų režisierius matyt jau antrą savaitę geria, nes ir praėjusią savaitę viskas buvo sunkiai“, – kalbėjo choreografas. „Atsidėkodamas“ už kritiką A. Mickevičius papasakojo anekdotą apie klonuotą J. Smoriginą.

REKLAMA

Eglė Jackaitė ir Tadas Rimgaila ant parketo želngė rimtai ir susikaupę, galbūt tokią nuotaiką pakuždėjo poros pasirinktas kūrinys – Aistės Smilgevičiūtės daina „Baltas brolis“. Komisijos nariai pagyrė choreografiją ir kostiumus, bet šiek tiek kritikos šokėjai gavo už plastikos trūkumą pasirodyme. „Noriu pasidžiaugti, kad ši pora vilkėjo patį gražiausią šį vakarą kostiumą. Vietomis Eglė man raganą priminė“, – kalbėjo J. Smoriginas.

Martynas Malakauskas ir Eglė Straleckaitė pasiriko romantišką dainą „Aš mylėjau tave tau nežinant“. Po šokio pasveikinti šokėjų ant parketo sugužėjo visas būrys poros gerbėjų su gėlėmis. J. Smoriginas komentuodamas pasirodymą sakė: „Martynai, meilė nėra tai – įkišti į burną liežuvį, meilė yra tavo partnerė. Nesuprantu, kas tau, kaip botulino pripompuotas? Ir nebandyk koridoriuje man įspirti. Moterys nemėgsta svajotojų, joms patinka rankos ir kuždesiai, pritrūko vyriškos emocijos“.

REKLAMA

Jūratė Sodytė-Bradauskienė komentuodama pasirodymą pasakė kelias pastabas, bet šokėjai atrodė laimingi ir ši kritika nebuvo priimta labai skaudžiai.

Ramūnas Rudokas ir Ieva Konopliovaitė žengė į šokių aikštelę ir ne vienam žiūrovui atėmė žadą, nes pora buvo „persirengusi“ vakaro vedėjais, ypač puikiai R. Rudokas parodijavo V. Šapranauską. Nemažiau džiugsmo žiūrovams suteikė ir poros pasirinktas kūrinys „Švieski man vėl“. Komisijos narės pasakė pastabų šokėjams, ypač R. Rudokui, kuris juokavo, kad klaidos yra „jo arkliukas“. „Čia juk Šapras darė klaidas, o ne aš“, – juokavo R. Rudokas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Komisija daugiausiai balų skyrė I. Stasiulytėi ir D. Meškauskui, antroje vietoje liko A. Butkus ir O. Kolobovaitė.

Laukiant žiūrovų balsavimo rezultatų savo vokalinius sugebėjimus demonstravo Vytautas Šapranauskas, kuriam visai neblogai sekėsi atlikti legendinę Stasio Povilaičio dainą „Švieski man vėl“. Jam talkino ir „antrininku“ tapęs R. Rudokas bei kiti projekto dalyviai.

Žiūrovai vakaro metu už mėgiamas šokėjų poras balsavo labai aktyviai ir jų verdiktas buvo palankus I. Stasiulytei ir D. Meškauskui, antrieji liko – M. Malakauskas ir E. Staleckaitė,  o mažiausiai balsų surinko Eglė Jackaitė ir Tadas Rimgaila.

Susumavus komisijos ir žiūrovų vertinimus vakaro lyderiais tapo I. Stasiulytė ir D. Meškauskas, o su projektu turės atsisveikinti E. Jackaitė ir T. Rimgaila.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų