REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ - žurnalisto Tomo Čyvo straipsnis „Pliurpalai apie skolas“. Reitingų tendencijos ir ministro pirmininko Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų lyderio Andriaus Kubiliaus sugebėjimas naikinti savo populiarumą veda prie to, kad po Seimo rinkimų 2012 metais šiai partijai veikiausiai neliks nei valdžios, nei atsakomybės. Gal tai skatina kurti gigantiškus planus ir žerti į tolimą ateitį nukreiptas fantazijas. Šios partijos atstovai neretai svaičioja apie ateitį. Remiantis kai kurių pažadais, jau 2014 metais ims mažėti valstybės skola. Mums bus maunamos paskutinės kelnės?

REKLAMA
REKLAMA

Emigracija mažėja, grįžtančiųjų nedaugėja. Oficialios institucijos pripažįsta, kad turi vos trečdalį duomenų, kiek iš šalies išvyksta lietuvių. Plačiau šia tema skaitykite rubrikoje „7 dienos“.

REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnį „Daškės žūtis išlieka paslaptis“. Lapkričio 24 dieną sueina devyneri metai, kai Vilniuje buvo nušautas legendinės mafijos veikėjas Remigijus Daškevičius. Jo mirties užsakovai nerasti, byla – aklavietėje. „Balsas.lt savaitės“ šaltinių teigimu, nustatytas vienas galimas Daškės žudikas.

REKLAMA
REKLAMA

„Savaitės interviu“ šį kartą kalbina Seimo narę Mariją Aušrinę Povilionienę, kuri neįžvelgia cenzūros grėsmės ir kalbos kontrolės tendencijų Vakarų visuomenėje. „Įžvelgiu žmonių primityvėjimą, nenorą studijuoti, analizuoti ir suprasti reiškinių“, - teigia Seimo narė. Plačiau apie tai skaitykite rubrikos straipsnyje „Aš myliu vyrus“.

Vilniuje įsibėgėja pavyzdinis loftų projektas „SoHo Lofts“. Sostinės Naujamiesčio rajone, Smolensko ir Statybininkų gatvių sankirtoje, funkcionalistinės architektūros bruožų turintis „Vilniaus šlifavimo staklių“ gamyklos administracinis pastatas netrukus pavirs originalių gyvenamųjų ir kūrybinių patalpų kompleksu. Plačiau apie šį projektą skaitykite rubrikoje „Pinigų skonis“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „Sirgalių tribūnos“ – naujas „Formulė-1“ dievukas, jauniausias „Formulė-1“ pasaulio čempionas Sebastianas Vettelis. Lenktynėmis Jungtiniuose Arabų Emyratuose, Abu Dabyje, pasibaigęs 2010 metų „Formulė-1“ sezonas buvo vienas įdomiausių.

„Sveikatos“ rubrikoje – nauja tendencija medicinos pasaulyje – ligų jaunėjimas. Vaikus puola susaugusiųjų ligos. Jau septynmečiams vaikams Amerikoje atliekami šuntavimai. Kas dėl to kaltas?

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų