REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuo 2003 m. Men Expert produktai suvienijo besirūpinančius savimi vyrus. Pareigingumas, naujovės, modernumas, drąsa ir vyriškumas – Men Expert simbolizuojančios vertybės.

REKLAMA
REKLAMA

2010 m. „L'Oréal Paris“ pasirinko Gerardą Butlerį naujuoju ambasadoriumi MenExpert produktų linijai. Jis atstovaus Hydra Energetic linijai, daugelyje šalių pirmaujančiai pagal odos priežiūros priemonės, kurios pasaulyje kasmet parduodama 23 milijonai, pardavimus.

REKLAMA

„Žaviuosi darbu su „L'Oréal Paris“. Man visada patiko jų produktų kokybė ir naujovės,“ – sako Gerardas Butleris.

„Savo charizma, pasitikėjimu ir šiuolaikiniu stiliumi Gerardas Butleris tobulai įkūnija „Men Expert“ linijos dvasią. Būdamas talentingas aktorius jis mėgavosi sėkme ekranuose ir yra pagarsėjęs savo profesionalumu. Su Gerardu lengva artimai bendrauti, jo žavi, tikra ir natūrali veido išraiška padės jam užkariauti vartotojų, kurie atranda savyje panašumų su aktoriumi, pagarbą. Džiaugiuosi pristatydamas Gerardą kaip „L'Oréal Paris“ ambasadorių!“, – sako Vianney Derville, „L'Oréal Paris“ tarptautinis generalinis direktorius.

REKLAMA
REKLAMA

Gimęs Škotijoje, Gerardas Butleris debiutavo teatre. Po 7 metų, praleistų studijuojant teisę, Gerardas grįžo prie tikrosios savo aistros – teatro. 1996 metais jis gavo pagrindinį vaidmenį Traukinių žymėjimo teatrinėje versijoje ir toliau vaidino daugelio kitų pastatymų scenose.

1997 m. jis pirmą kartą atsidūrė didžiajame ekrane – Johno Maddeno dramoje „Jo didenybė“, „Ponia Braun“.

Gerardas Butleris vaidino daugelyje kitų žymių filmų: „Laiko įkaitai“, „Kapų plėšikė 2", „Brangusis Frenkai" ir „Operos fantomas", bet jo karjeros viršūnė – karaliaus Leonido vaidmuo Zacko Snyderio populiariajame filme „300“. Nuo tada prasidėjo įsimintini vaidmenys dramoje „P.S. A6 tave myliu" kartu su Hilary Swank ir Guy Ritchie „Rocknrolla".

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pastaruoju metu Gerardas Butleris atliko pagrindinį vaidmenį Roberto Luketicio romantinėje komedijoje „Bjauri tiesa" kartu su Katherine Heigl. Jis taip pat atliko pagrindinį vaidmenį trileryje „Žaidėjas“ ir pagrindinį vaidmenį filme „Įstatymus gerbiantis pilietis“ kartu su Jamie Fox. Gerardas taip pat įgarsino Stoicko pagrindinį personažą ypač sėkmingame animaciniame filme „Kaip prisijaukinti slibiną“.

Netrukus jis pasirodys Ralpho Fienneso režisuojamame filme „Coriolanus“ ir Marco Forsterio „Kulkosvaidžio pamokslininke“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų