REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį šeštadienį Jurga surengs iš karto du pasirodymus – pavakare KTU rūmuose Kaune kartu su gitaristu Romu Rainiu ir perkusininku Vyčiu Vainilaičiu pristatys praėjusią savaitę išleistą savo vinilo plokštelę „Prie žalio vandens“, o po vidurnakčio kartu su Virus J užlips į klubo „Tarantino“ sceną Vilniuje.

REKLAMA
REKLAMA

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį sostinės klube „Tarantino“ vyksiantis Jurgos ir Virus J pasirodymas yra tikras skanėstas šokių muzikos mylėtojams. Tai – reta galimybė išvysti projektą, kuriame Jurga pateikia save neįprastame amplua. Prieš dvejus metus šis duetas įrašė bendrą kūrinį „Centre of the World“, o dar kiek anksčiau Virus J sukūrė remiksą Jurgos kompaktiniam singlui „5th Season“. Šie kūriniai geriausiai nusako naktį iš šeštadienio į sekmadienį  Vilniuje skambėsiančią muziką.

REKLAMA

Atvira naujovėms ir eksperimentams Jurga prieš kelerius metus nepabijojo savo talento išbandyti su Virus J elektroninės muzikos platybėse. Pasak kritikų, švelnus, eklektiškas ir ilgesingas balsas, nuostabiai prie jo derantis energingas „progressive-house“ ritmas, užburiantys sintezatoriai – viskas susiliejo į 2008 metais radijo stotis pasiekusį kūrinį „Centre of the World“.

Koncerto metu klube „Tarantino“ bus galima išgirsti ne tik šį kūrinį, bet ir kitas Jurgos dainas, pritaikytas klubinei erdvei. Taip pat pirmą kartą gyvai bus pristatytas naujausias Jurgos ir Virus J bendras kūrinys „Perfect“, kuriam visai netrukus bus filmuojamas vaizdo klipas.

REKLAMA
REKLAMA

Virus J šiame renginyje dalyvaus pasikrovęs teigiamos energijos po savo pasirodymų „KaZantip“ festivalyje prie Juodosios jūros. Kiekvieną penktadienio vakarą „Zip FM“ eteryje skambančios „Pro-duce Music“ laidos vedėjo karjera toliau kyla kaip ant mielių – netrukus bendras Virus J ir Sandy Rivera kūrinys pasirodys „Defected“ įrašų kompanijoje, o jo koncertais domisi ir užsienio klubai.

Jurgos muzikinė veikla pastaruoju metu taip pat yra ypač aktyvi. Praėjusią savaitę ji su grupe paruošė naują koncertinę programą, kuri nuskambėjo pristatant vinilo plokštelę „Prie žalio vandens“, kurios, pasak leidėjų, per nepilną savaitę muzikos pirkėjai jau įsigijo pusę išleisto tiražo. Šį šeštadienį 18 valandą Jurga kviečia į šio albumo akustinį pristatymą Kaune, KTU 3-ųjų rūmų salėje, o lapkričio 1 ir 2 dienomis Jurga su grupe yra pakviesta pasirodyti norvegų trio „A-ha“ atsisveikinimo koncertuose Rygoje ir Vilniuje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų