REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujienų portalas Balsas.lt unikalių lankytojų skaičiumi jau pralenkė internetinį pažinčių tinklalapį one.lt.

REKLAMA
REKLAMA

Ilgą laiką Balsas.lt stabiliai laikėsi populiariausių interneto portalų ketvertuke Lietuvoje. Dabar, pralenkęs one.lt, jis pateko į lankomiausiųjų naujienų portalų trejetą. Pagal interneto tyrimų bendrovės „Gemius“ atliekamą Gemius Audience tyrimą rugpjūčio mėnesį naujienų portale Balsas.lt apsilankė 745.393 unikalūs lankytojai. Tuo tarpu one.lt per rugpjūčio mėnesį turėjo 727.987 unikalius lankytojus.

REKLAMA

„Džiaugiamės, kad mūsų strategija, norint padidinti lankomumą ir užsitarnauti skaitytojų dėmesį, pasiteisino. Siekdami savo tikslo, vykdėme pakeitimus tiek portalo turinyje, tiek pačioje redakcijoje. Buvo smarkiai papildytos redakcijos pajėgos, į mūsų kolektyvą įsiliejo nemažai profesionalių žurnalistų, turinčių turtingą patirtį. Darnus ir jaunatviškas kolektyvas, dalijimasis žiniomis bei greitas reagavimas į tai, kas vyksta Lietuvoje bei pasaulyje, padėjo sudominti dar daugiau skaitytojų, kurie laikui bėgant įsiliejo į nuolatinių mūsų lankytojų gretas. “ – džiaugėsi portalo Balsas.lt projektų vadovas Tomas Šimkus. Anot jo, naujienų portalo Balsas.lt lankytojų skaičius visą laiką stabiliai kilo, kol pasiekė dabartinį rezultatą – pralenkdamas vieną iš pirmųjų Lietuvoje pažinčių portalų.

REKLAMA
REKLAMA

„Džiugu, kad mus renkasi brandus skaitytojas, kuriam įdomu tai, kas vyksta šalyje ir pasaulyje, kuris nori nuolat jausti įvykių pulsą ir greitai orientuotis vykstančiuose socialiniuose procesuose. Portalas Balsas.lt stengiasi aprėpti kuo daugiau ir kuo įvairesnių sferų, kiekvieną dieną pateikdamas skaitytojui karščiausias Lietuvos bei pasaulio naujienas, supažindindamas su kultūrinio gyvenimo aktualijomis bei atskleisdamas įdomiausių faktų iš Lietuvos bei pasaulio garsenybių gyvenimo. Turinį stengiamės ir stengsimės įvairinti tiek, kad kiekvienas rastų reikalingos, aktualios ir įdomios informacijos“, – pasakojo portalo Balsas.lt redaktorė Aušra Kurtkutė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Lankomiausių interneto portalų dešimtukas:

Vieta / Portalas / unikalių lankytojų skaičius

1. / delfi.lt / 1.096.737

2. / lrytas.lt / 803.495

3. / balsas.lt / 745.393

4. / one.lt / 727.987

5. / skelbiu.lt / 688.152

6. / 15min.lt / 638.984

7. / alfa.lt / 631.817

8. / draugas.lt / 618.771

9. / plius.lt / 616.581

10. / diena.lt / 490.929

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų