REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

TV3 šeštadieninio šokių projekto „Šok su manimi“ dalyviai dažnai iš komisijos išgirsta ne tik komentarų apie šokių žingsnelius, neišgirstą muziką, bet ir apie kostiumų pasirinkimą ar kolegų darbą. Štai laidoje su Rasa Židonyte šokantis policijos komisaras Ramūnas Matonis jau tikriausiai įprato prieš išgirstant teisėjų nuomonę apie jų šokį, išklausyti jų nuoskaudas, patirtas dėl kelių eismo taisyklių pažeidimų, o ypač sumokėtų baudų.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmoje laidoje Ramūnas su šypsena klausėsi šokėjo, choreografo ir režisieriaus, pernai „Šok su manimi“ pirmame sezone dalyvavusio Gyčio Ivanausko pasipiktinimo. Antroje laidoje komisarui skundėsi Edita Daniūtė, o šio šeštadienio vakarą prisiminimais ir niekaip nepraeinančiu pasipiktinimu pasidalijo Jurijus Smoriginas.

REKLAMA

„Sumokėjau 60 litų baudą už tai, kad automobilį pasistačiau savo kieme“, – vis policijos komisarui R. Matoniui kartojo J. Smoriginas.

Teisėjai, atrodo, jaučia pasitenkinimą kiekvieną šeštadienį galėdami Ramūnui, kaip policijos atstovui, atkeršyti už jų kažkada sumokėtas baudas.

„Tai nesibaigia ir šokių aikštelėje. Mūsų projekte dalyvaujančiam pareigūnui tenka klausytis replikų iš pačių dalyvių, jų draugų ar pažįstamų, kurie užsuka į laidos užkulisius. Ramūnas už savo kolegas kaip reikiant atsiima, tačiau visus komentarus kantriai išklauso su šypsena“, – sako TV3 „Šok su manimi“ projekto vadovė Neringa Kavaliauskienė.

REKLAMA
REKLAMA

Ar ilgai Ramūnui pavyks šypsotis ir galynėtis ne tik su scenos jauduliu, bet ir su žmonių priekaištais? O gal komisija vis dėlto prisimins, kad policija mus ne tik baudžia, bet ir gina bei stengiasi, jog mūsų gyvenimo netemdytų nusikaltėliai?

„Komisijos komentarai apie policijos darbą kartais atrodo keistoki. Man labiausiai skaudu dėl sistemos, dėl pareigūnų bendruomenės, nes žinau, kad pareigūnai į tam tikrus komentarus reaguoja gana jautriai ir asmeniškai. Kartais sulaukiu prašymų iš kolegų atsikirsti į kritiką, pasakyti kažką griežčiau, pasiginčyti. Tačiau manau, šokių projektas ir tiesioginis eteris tikrai nėra ta vieta, kur galime diskutuoti apie pareigūnų darbo kokybę ar tuo labiau komisijos narių padarytų pažeidimų teisėtumą ar skirtų baudų dydį. Aš didžiuojuosi atstovaudamas tokią gausią pareigūnų bendruomenę, bet stengiuosi susikoncentruoti į repeticijas, į patį šokio atlikimą, o ne į komisijos komentarus. Jeigu jie mano, kad kalbėdami apie savo daromus pažeidimus daro sau reklamą, tai – jų reikalas“, – sako Ramūnas.

Policijos komisaro pasirodymus stebėkite „Šok su manimi“ laidoje šeštadieniais 19.00 val. tiesiogiai per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų