REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vokietės Jannos istorija rodo, kad niekada negali žinoti, kokį seksualinį žvėrį savyje gali slėpti iš pažiūros galantiškas, pasitempęs ir apskritai išoriškai tobulas vyras.

REKLAMA
REKLAMA

Vokietei Jannai (vardas pakeistas) dabar 27-eri. Šiuo metu ji sėkmingai dirba nuosavame odontologijos kabinete Miunchene. Jauna moteris išdrįso vienam internetiniam portalui papasakoti savo neįprastą patirtį, iki pat dabar įtakojančią jos seksualinį gyvenimą. Janna norėjo aikštėn iškelti ne taip dažnai gvildenamą iškrypėliško sekso temą bei paraginti moteris būti apdairesnėms.

REKLAMA

„Tos kelios dienos buvo košmariškiausios mano gyvenime ir tokios patirties nelinkėčiau niekam. Gali būti, jog besiklausant iš šono, tokia situacija atrodo kaip iš fantastinio filmo, tačiau, deja, viską realybėje išgyvenau aš.

Su mano beprotiškiausio periodo kaltininku susipažinome darbe. Aš savo odontologijos kabinete laukiau neilgai trukus pasirodyti turėjusio paciento, kai Klausas atėjo sutvarkyti sugedusios elektros instaliacijos.

REKLAMA
REKLAMA

Iki tol pažįstami nebuvome, tačiau labai greitai radome bendrą kalbą ir tas 15 minučių kalbėjomės it geriausi draugai. Nepaisant to, kad jis dirbo elektriku, atrodė labai pasitempęs, stilingai apsirengęs ir pasikvepinęs puikiais kvepalais. Šis vyras man iškart krito į akį ir šiek tiek nusivyliau, kad prieš išeidamas nepaprašė mano asmeninio telefono numerio.

Tai greičiausiai buvo likimo pirštas, nes po kelių dienų vėl atsirado problemų su elektra, todėl dar kartą teko prašyti elektriko pagalbos. Klausas vėl pasirodė tuo metu, kai išleidinėjau paskutinį dienos pacientą. Galiausiai viskas baigėsi tuo, kad patogiai įsitaisę ant minkštasuolio gurkšnojome arbatą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tuo metu buvau vieniša, o greitai paaiškėjo, kad mano naujasis susižavėjimo objektas taip pat neturėjo antrosios pusės. Mūsų pokalbiai ilgai nesitęsė, nes pajutę nevaldomą aistrą puolėme vienas kitam į glėbį. Čia ir prasidėjo didieji košmarai. Ramusis ir galantiškasis vyras pasirodė esąs iškrypęs fetišistas.

Jis plėšte nuplėšė drabužius, gana grubiai mane glamonėjo. Iš pradžių tas tvirtumas žavėjo, kol nepradėjo bauginti. Stipraus sekso sesijos metu Klausas pradėjo kalbėti apie sekso žaislus ir pasiūlė panaudoti odontologinius grąžtus. Pasižiūrėjau į jį paklaikusiu žvilgsniu ir kategoriškai atsisakiau.

REKLAMA

Viskam pasibaigus, greitai išsiskirstėme savais keliais. Nežinau, kas man susuko galvą, tačiau po poros dienų jis man paskambino ir aš sutikau vėl su juo susitikti. Iki pat dabar nesuprantu tokio savo poelgio. Nepaisant to, antrasis intymus susitikimas su Klausu jau buvo ir paskutinis.

Vėl mylėjomės mano darbo vietoje. Nors gydymui skirtų prietaisų, kaip sekso žaislų, naudoti jis nebesiūlė, tačiau kaip paklaikęs delnais plakė mano užpakalį, kuokštais pešė plaukus, kurie sruogomis krito ant grindų, nagais draskė nugarą.

REKLAMA

Nesuvokiamos aistros apimtas, į petį suleido dantis. Po pastarojo poelgio, pradėjau klykti, iš karto atšokau nuo jo ir pagrasinau policija. Klausas klaupėsi ant kelių, atsiprašinėjo už savo iškreiptą aistrą ir prisiekinėjo nieko blogo man padaryti nenorėjęs. Bematant jį išvijau iš savo odontologinio kabineto.

Po visko labai bijojau, kad jis pasirodys esąs maniakas ir mane persekios. Bijodavau viena vaikščioti miesto gatvėmis, prašydavau, kad geriausia draugė mane nuvežtų į darbą bei po to parvežtų namo. Ačiū dievui, Klausas manęs nesekė ir daugiau niekada nebesusitikome.

Nuo to laiko praėjo beveik du metai, tačiau ta kelių dienų patirtis įtakoja net ir šiandieninį mano gyvenimą. Kaskart besimylėdama su nauju partneriu bijau, kad jis pasirodys esąs toks pats pamišėlis, kaip ir elektrikas.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų