REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Iki paskutinės akimirkos laikiau jį už rankos ir skaičiavau pulsą. Mes neatsisveikinome, nes tikėjome, kad jis pasveiks“, – viso pokalbio metu sunkiai tramdydama ašaras pasakos ponia Kristina.

REKLAMA
REKLAMA

Prezidento Algirdo Mykolo Brazausko žmona Kristina Brazauskienė LNK laidai „Nuo... iki“ davė pirmąjį interviu po vyro mirties. Pokalbio metu garsi moteris ne tik prisiminė savo ir vyro meilės istoriją, akimirkas kai Algirdas Brazauskas jai pasipiršo, bet ir atvirai papasakojo apie paskutinius prezidento gyvenimo mėnesius.

REKLAMA

Moters teigimu, ypač skaudu buvo kai sausio mėnesį, kartu su vyru porai esant ligoninės reanimacijos skyriuje, žurnalistai ėmė atakuoti žiauriais klausimais: ar Algirdas Brazauskas jau mirė, ar dar daug liko... Juolab, kad ir gydytojų prognozės buvo pesimistiškos. Tačiau begalinės meilės ir rūpesčio dėka, kaip sako pati ponia Kristina, vyrą iš mirties nagų tąkart išplėšti pavyko.

Poros namuose iki šiol visi daiktai alsuoja Algirdo Brazausko prisiminimu, o prezidento miegamajame esantis laikrodis – sustojęs. „Sustabdėme jį, kai mano vyras išėjo“, – atskleidė  prezidento žmona K. Brazauskienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų