REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Skandalai, rodos, persekioja grupės „69 danguje“ atlikėją Nijolę Pareigytę. Vakar internete pasirodė nuotraukos, kuriose apnuoginusi krūtinę šypsosi  N. Pareigytė arba identiškai į ją panaši moteris, rašo žurnalas klubas.lt.

REKLAMA
REKLAMA

Manoma, kad nuotraukos nėra sumontuotos, o pikantiški vaizdeliai galėjo būti užfiksuoti 2007 metų pabaigoje-2008 metų pradžioje. Nuotraukas atsiuntę asmenys tikino, kad N. Pareigytės grožybes aptiko naršydami „Google“

REKLAMA

Tai nėra pirmas kartas, kuomet  Nelly patenka į nepatogią situaciją dėl atvirų nuotraukų. 2009 metų pradžioje, neva tai dėl neapsižiūrėjimo, į tinklalapį supermuzika.lt, priklausantį grupės „69 danguje“ draugui Ugniui Kiguoliui, buvo įkeltos pikantiškos, buitinės N. Pareigytės nuotraukos iš asmeninio albumo. Tarp šių nuotraukų buvo ir ta, kurioje atlikėja guli lovoje apsikabinusi Zara, savo šarpėjų veislės kalytę. Tiesa, nuogo kūno nuotraukoje nesimatė. Taip pat savo kūną Nelly pademonstravo ir praėjusių metų „Playboy“ fotosesijoje.

Pačioje naujausioje „fotosesijoje“ vaizdas kur kas atviresnis - Nelly koketuoja su fotoaparatu bei žaidžia su Zara nedėvėdama liemenėlės.

N. Pareigytė susilaikė nuo komentarų apie nuotraukų kilmę ir apie tai, kokiu būdu jos atsidūrė interneto pievose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų