REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

"Pirmas mūsų darbo kabinetas su Andrium Kunčina buvo automobilis. Dauguma idėjų, tekstų ir minčių kildavo važiuojant į Lapes, kuriose buvo įsikūrusi LNK televizija", - šypsosi Rūta Mikelkevičiūtė, prisiminusi laidos "Nuo...iki..." pradžią. Pirmąsias gyvenimo būdo laidas ji vedė kartu su dabar Prahoje gyvenančiu žurnalistu Andriumi Kunčina.

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusį savaitgalį, susikvietusi žurnalistus, laidų herojus, draugus, reklamdavius, laida "Nuo... iki..." šventė savo dešimtąjį gimtadienį. "Gaila, kad šalia nėra Andriaus. Prieš porą dienų kalbėjausi su juo telefonu. Pasidžiaugėme, kad išsipildė mudviejų svajonės. Andrius dirba mylimą žurnalistinį darbą radijuje, aš ne tik kuriu laidą, bet ir užsiimu prodiusavimu. Išsipildė prieš septynerius gimusi mano svajonė metus turėti žurnalą", - susirinkusiems svečiams kalbėjo Rūta.

REKLAMA

"Nuo... iki... vedėja pirmiausia padėkojo savo mamai – už tai, kad, kepdama blynus, sugalvojo patį geriausią dalyką - laidos pavadinimą. "Mūsų pavadinimas leido mūsų laidai keistis ir nestovėti vietoje", - juokėsi Rūta.

"Nuo...iki..." buvo viena pirmųjų laidų Lietuvoje, pradėjusi televizijoje gyvenimo būdo laidų žanrą ir pasiūliusių interviu su žinomiausiais pasaulio žmonėmis bei pristačiusi grožio ir mados naujienas. Dešimtmetį gyvuojančios laidos herojais yra tapę pokalbių laidų vedėjas Larry Kingas, CNN "Style" vedėja Elsa Klensch, dizaineris Paco Rabanne, dainininkai Patricia Kaas, Toto Cotugno, Nikolajus Baskovas, Ala Pugačiova, balerina Anastasija Voločkova ir kiti garsūs žmonės.

REKLAMA
REKLAMA

Iš viso į eterį išėjo apie 400 "Nuo... iki..." laidų. Pirmoji "Nuo... iki..." pasakojo apie naujausią dizainerio Valentino Judaškino kolekciją ir rubrikoje "Žvaigždžių virtuvėje" svečiavosi pas Editą Mildažytę, kuri mokė kepti bulves. "Prisimenu receptą – bulvių nereikia lupti, tik švariai nušveisti, sudėti ant skardos, pagardinti prieskoniais ir kepti orkaitėje. Iki šiol kepu bulves pagal Mildažytės receptą", - juokėsi Rūta.

Didžiausiu laidos pasiekimu laidos kūrėjai vadina ne tik tai, kad laida išliko, bet ir tai, jog turi tęsinį – žurnalą. "Kaip tik šiomis dienomis sukanka vieni metai "Nuo... iki..." žurnalui. Smagiausia, kad per tuos metus jis taip pat rado kelią į žmonių širdis. "Nuo... iki..." žurnalas – aštuntoje vietoje pagal populiarumą, remiantis pastaraisiais TNS duomenimis. Ir mes nesirengiame sustoti", - švęsdama "Nuo... iki..." gimtadienį džiaugėsi ilgametė "Nuo... iki..." redaktorė Giedrė Talmantienė.

"Nuo...iki..." – antradieniais 20.30 val. per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų