REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Atvažiuoju čia tam, kad perduočiau lietuviams savo energiją ir optimizmą. Nors daugelis galvoja, kad aš trenkta, iš tikrųjų esu labai laiminga ir to neslepiu. Laimingiems žmonėms sekasi“, – sako Erika.

REKLAMA
REKLAMA

Ji dirba keliuose kontinentuose ir sugeba auginti šešis mažamečius vaikus. Be to, kad turi tris įmones, ji užsidirba pinigus, kitų žmonių svajones paversdama realybe. Ji – tai 30 metų verslininkė Erika Santos, dešimtmetį gyvenanti tarp Portugalijos ir JAV. Beje, Erika neslepia, kad viskas, ko ji imasi, jai sekasi. Būtent dėl to turi sunerimti „Kviečiu šokti“ dalyviai, nes jų konkurentė, už portugalo ištekėjusi ir stulbinamą karjerą padariusi Erika Santos ketina visą savo laisvą laiką skirti šokių treniruotėms su savo šokių partneriu Dainiumi Dimša.

REKLAMA

Būtent dėl šokių Erika Santos ryžosi persikelti gyventi į Lietuvą. Bent jau tam laikui, kiek truks „Kviečiu šokti“ projektas. Erikos keturmečiai dvyniai Diani ir Safyra jau gyvena Lietuvoje, eina į darželį ir kalba lietuviškai. Netrukus į Lietuvą atvažiuos ką tik trečią klasę pagal Portugalijos mokslo sistemą baigęs aštuonmetis Deimonas, o kartu su juo ir dvimečiai trynukai – dukra Tifany, sūnūs Percy ir Royce'as. Su vaikais ji ketina gyventi Kaune, treniruotis šokių aikštelėje ir dalyvauti „Kviečiu šokti“ projekte nuo naujojo LNK sezono. Vaikus ketina leisti į lietuvišką darželį ir į mokyklą.

REKLAMA
REKLAMA

Savo verslą – medicinos ir estetikos kliniką, sporto ir pramogų centrą, finansų įmonę bei koučingo kompaniją – Erika perduoda vadovauti samdytiems direktoriams.

Pasak verslininkės, jos gyvenimas – darbas, šeima ir malonumai. Šokti – tai malonumas, lygiai taip pat, kaip iškylauti su palapinėmis su šeima, šokti su parašiutu ar vaikščioti miške. „Jei šokis man nebūtų malonu, tikrai nedalyvaučiau projekte. Būti televizijoje man nėra tikslas“, – sako ji.

Kol kas ji Kaune dar gyvena ant lagaminų. „Neturiu čia nei mašinos, nei savo namų. Bet visada prie visko prisitaikau – galiu gyventi kad ir palapinėje. Susirgti žvaigždžių liga man negresia“, – juokiasi Erika Santos.

LNK šokių projekte „Kviečiu šokti“ nuo šio rudens su Erika Santos dalyvaus dainininkas Radži, sekspertė Milda Bartašiūnaitė, Europos karatė čempionė Rita Pivoriūnaitė, aktorius Sakalas Uždavinys, menininkas Rimas Valeikis, „Olialia pupytė“ Oksana Pikul, LNK laidų vedėja Rūta Mikelkevičiūtė, politiko žmona Jolanta Paulauskienė, dainininkė Vilija Matačiūnaitė, reklamų veidas Danielius Polskis-Gabanna, laidų vedėjas Jonas Radzevičius, „Mis Lietuva“ Gabrielė Martirosianaitė ir Seimo narys Andrius Šedžius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų