REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vyrų medžiotojos

Tokia mokykla labai praverstų ir Vilniuje. Ypač toms, kurios priklauso neoficialiam Paris Hilton klubui, pavadintam vakarėlių liūtės, viešbučio tinklo "Hilton" paveldėtojos vardu. Apie tokias moteris rašė "Lietuvos rytas".

REKLAMA
REKLAMA

Jos nedirba arba dirba mažai, nes daug laiko praleidžia grožio salonuose, sporto klubuose, aukštuomenės vakarėliuose.

REKLAMA

Jas dar vadina barakudomis - turtingų vyrų medžiotojomis.

Šitos moterys renka duomenis apie verslininkus, jų finansinę padėtį ir santykius šeimoje.

"Į kiekvieną vyrą jos žiūri kaip į verslo projektą", - "Lietuvos rytui" sakė vienas įtakingas, puikiai tokias moteris ir jų darbo metodus pažįstantis verslininkas.

Mėgstamiausia jų susitikimo vieta šiuo metu - sostinės restoranas "St.Valentino".

Čia jos susitinka draugiškai paplepėti, pasidalyti informacija.

Praeityje kai kurias jų galima buvo pamatyti tuomečiame Vilniaus restorane "Traidenis". Ten mėgdavo pramogauti ir nusikaltėlių grupuotės "Vilniaus brigada" nariai.

REKLAMA
REKLAMA

Paris Hilton klubo narės yra ne tik draugės, bet ir varžovės, nes jų medžioklės plotas Lietuvoje nėra jau toks didelis.

Ant kabliuko - buvęs ministras

Viena iš tokių moterų Gražina Goriunovienė. Jos krūtinė - silikoninė, plaukai - priauginti, veidas - išlygintas botulino.

"Aš žinau savo kainą", - artimai draugaudama su vilniečiu verslininku Mindaugu Fomenka dažnai kartodavo Gražina.

Dabar jos prabangiai įrengtame bute nakvoja buvęs vidaus reikalų ministras, vienas Darbo partijos lyderių, Kauno savivaldybės tarybos narys Gintaras Furmanavičius. Kaune šeimą turintis 45 metų politikas pastaruoju metu - dažnas svečias sostinėje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jis dažnai sėdi ir prie Gražinai priklausančio automobilio "Mercedes-Benz" vairo. Su 34 metų G.Goriunoviene kaunietis ne tik vakarieniauja Vilniaus, Trakų restoranuose, ilsisi Druskininkuose, bet ir lieka nakvoti jos namuose.

Į aistrų sūkurį nėręs vedęs eksministras turbūt nežino, kad jis nėra vienintelis, kurio lėšomis ši niekur nedirbanti, su sutuoktiniu išsiskyrusi moteris kuriasi prabangų gyvenimą.

Žinojo apie neištikimybę

Prieš tris savaites Trakuose "Lietuvos ryto" padaryta nuotrauka, kurioje - romantiškoje aplinkoje vakarieniaujantys G.Furmanavičius bei G.Goriunovienė, atvėrė akis vilniečiui verslininkui M.Fomenkai.

REKLAMA

Naftos produktų tranzitu užsiimančioje bendrovėje dirbančio 36 metų vyro ji nenustebino.

Mindaugas tada jau žinojo, kad jo draugė Gražina jam neištikima, ir buvo apsisprendęs nutraukti su ja santykius.

Mindaugas beveik trejus metus buvo atsidavęs Gražinai - apgaubė ją ne tik šiltais jausmais, bet ir rūpinosi jos buitimi, tvarkė po skyrybų gauto turto reikalus, džiugino dovanomis, rėmė finansiškai.

G.Goriunovienė jam buvo ta moteris, su kuria kartu planavo nugyventi ilgus metus.

Mindaugas su Gražina, iš Klaipėdos persikėlusia į Vilnių, susipažino 2004-ųjų rugsėjį vakarėlyje.

REKLAMA

Tuo metu abu buvo laisvi. Po skyrybų su žmona M.Fomenka jau dvejus metus gyveno vienas. G.Goriunovienės santykiai su sutuoktiniu klaipėdiečiu Sergejumi Goriunovu taip pat buvo nutrūkę, nors oficialios skyrybos dar nebuvo įvykusios.

Tarptautinės verslo mokyklos bakalauro diplomą turinti G.Goriunovienė niekur nedirbo. Baigusi vidurinę mokyklą Skuode ji mokėsi kirpėjos amato Vilniuje, bet užsidirbti iš jo pragyvenimui nepanoro.

Mindaugas nekart girdėjo jos gyvenimo filosofiją: vasarą dirbti neapsimoka, nes karšta, rudenį - nes dukteriai prasideda mokslo metai, žiemą - per šalta, o pavasarį reikia rūpintis nauja drabužių kolekcija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarbiausias G.Goriunovienės rūpestis - gerai atrodyti.

Daug laiko ji skiria grožio salonams, masažams, sporto klubams.

Prieš dvejus metus G.Goriunovienė praturtėjo brangiu pirkiniu - beveik nauju sidabro spalvos "Mercedes-Benz" automobiliu. Mindaugas ne tik rūpinosi jo pirkimu Vokietijoje, bet ir dovanojo dalį pinigų, reikalingų jam įsigyti, - 40 tūkstančių litų. Visa automobilio kaina - 115 tūkstančių litų.

Devynis tūkstančius litų kainavęs naujausio modelio skystųjų kristalų televizorius, pustrečio tūkstančio litų vertės namų kino įranga - šiomis dovanomis M.Fomenka pradžiugino įkurtuvėms naujame bute besiruošiančią draugę.

REKLAMA

Kraustantis į nuosavą būstą Gražinai prireikė ir brangaus indų servizo. M.Fomenka už penkis tūkstančius litų jį nupirko prabangioje sostinės parduotuvėje.

Drabužiai, batai, kosmetika, net plaukų šampūnai - Mindaugas tenkino visus draugės poreikius.

G.Furmanavičius - ne vienintelis vyras, su kuriuo Gražina buvo Mindaugui neištikima.

Praėjusį rugsėjį M.Fomenka sužinojo, kad G.Goriunovienė susirado meilužį.

G.Goriunovienė Mindaugui pati prisipažino, kad jai dėmesį rodo statybų bendrovės "Erama", kurios klientė ji yra, direktorius Raimondas Babiedas.

REKLAMA

Jam nebuvo paslaptis, kad G.Goriunovienė važinėja pas R.Babiedą į darbą ir užtrunka jo kabinete.

M.Fomenka neabejoja, kad seksualinėmis paslaugomis ši moteris atsiskaito už nuolaidas, kurias R.Babiedas jai pažadėjo suteikti parduodamas patalpas "Eramos" statomame name.

Paslaptinga žmogžudystė

Buvęs Gražinos sutuoktinis 44-ejų S.Goriunovas - Klaipėdos odontologijos klinikos "Segosta" savininkas. Jo gydymo įstaigoje yra naujausia stomatologijos įranga.

Verslininko praeitį žymi mįslinga tragedija, apie kurią žino artimiausi jo bičiuliai.

1992 metų rugsėjo 24-ąją Klaipėdoje, S.Goriunovo bute Herkaus Manto gatvės daugiabutyje, buvo žiauriai nužudyta jo tuometė gyvenimo draugė 24-erių Alma Vitunskienė. Poros bičiuliai prisimena ją kaip išskirtinio grožio moterį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Draugės netekęs S.Goriunovas liko su jųdviejų dukterimi Kristina, kuriai tuomet buvo vos treji.

Nužudytos A.Vitunskienės kūne rasta daugybė pjautinių ir durtinių žaizdų.

Po šios tragedijos uostamiestyje sklandė įvairiausi gandai. Netgi kalbėta, kad moteris savo gyvybe sumokėjo už S.Goriunovo skolas.

1994-aisiais, praėjus dvejiems metams nuo A.Vitunskienės žūties, S.Goriunovas susituokė su 21-erių Gražina Rušinskaite. Iš Skuodo kilusi moteris tapo Goriunoviene.

Po metų porai gimė duktė. Šeima kurį laiką gyveno tame pačiame bute, kuriame buvo nužudyta S.Goriunovo draugė A.Vitunskienė.

REKLAMA

G.Goriunovienę traukia ne tiktai verslininkai, politikai. Jos gerbėjų kolekcijoje - ir 24 metų Simas S., prieš kelerius metus žaidęs vieno universiteto krepšinio komandoje.

G.Goriunovienę gerai pažįsta ir vienas šiuo metu Vilniuje gyvenantis verslininkas, praeityje pagarsėjęs kaip šešėlinio pasaulio atstovas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų