REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sugyventiniai. Vilkaviškio rajono apylinkės prokuratūros pareigūnai tiria, kokiomis aplinkybėmis nutrūko Pilviškių seniūnijoje, Gurbšilio kaime, gyvenusios Vidos Navikienės (54 m.) gyvybė. Moters mirtį konstatavo atvykę Vilkaviškio ligoninės medikai, kuriuos iš kaimynų iškvietė Vidos sugyventinis Valentinas Karpavičius (65 m.). Nelaimėlė suknežinta galva gulėjo savo namuose ant grindų. Čia pat rasta kruvina lazda. Namų šeimininkas Valentinas nei medikams, nei pareigūnams negalėjo nieko paaiškinti, nes buvo labai girtas, sunkiai orientavosi, nesugebėjo pūsti į alkotesterį.

REKLAMA
REKLAMA

Pusbroliai. Kudirkos Naumiestyje (Šakių raj.) gyvenantis Albinas Grybas (20 m.), ketindamas pamokyti jam kažkuo neįtikusį pusbrolį Nerijų Grybą (17 m.), gyvenantį tame pačiame miestelyje, surengė jam neįprastą egzekuciją. Vakare Albinas su dar trim draugais nuosavu automobiliu "Renault" nusivežė Nerijų į gretimo Vilkaviškio rajono Norvaišų kaimo mišką ir, pririšęs prie medžio, sukrovė aplink išsigandusį vaikiną laužą. Albino draugai padegti Nerijų atsisakė, todėl degtuko, šakas pašlakstęs benzinu, griebėsi pats egzekutorius. Pririštas septyniolikmetis rėkė ir muistėsi - bandė išsilaisvinti. Nors Albinas tuoj pat užgesino kylančią ugnį, Nerijus apdegė kojas ir ranką. Pakankinęs Albinas parvežė pusbrolį į namus ir paliko. Nerijaus namiškiai skubiai iškvietė medikus. Nustatyta, kad apdegė apie dešimt procentų jaunuolio kūno. Pirmojo ir antrojo laipsnio nudegimus Šakių ligoninėje gulinčiam N. Grybui teks gydytis apie porą savaičių. Įvykio priežastis aiškinasi Vilkaviškio policijos pareigūnai.

REKLAMA

Vestuvės. Marijampolės griežtojo režimo pataisos darbų kolonijoje santuoką įregistravo vilnietė Agnė Povilaitytė (22 m.), vieno garsiausių Lietuvos estrados dainininkų Stasio Povilaičio duktė, ir šiuo metu bausmę atliekantis Gintaras Židanavičius (28 m.), kurių draugystė prasidėjo vyriškiui dar būnant laisvėje. Tris kartus teistas Gintaras į Marijampolės koloniją buvo atvežtas prieš penkis mėnesius. Paskutinįkart jis buvo nuteistas kalėti šešerius metus už reketą. Garsiojo dainininko žentui kolonijos vartai į laisvę turėtų atsiverti 2006-ųjų pabaigoje.

Padegimas. Tardymo izoliatoriuje kol kas 20 parų įkalintam marijampoliečiui verslininkui Gintautui Bašinskui (40 m.) atskriejo "žinutė" - į Marijampolės pakraštyje esantį prabangų jo namą ankstyvą rytą per holo langą buvo įmestas butelis su degiu skysčiu. Tuo metu name tebuvo Gintauto draugė Tina Mineikienė (33 m.) su dukra. Kai į dūžtančio lango stiklo garsą sureagavusi Tina išbėgo pasižiūrėti, ugnis jau plito palange ir po laiptais. Moteris bandė paklode ir vandeniu užgesinti liepsną, tačiau be ugniagesių pagalbos neišsivertė. Pareigūnai aiškinasi, kas ir kodėl padegė namą. Namo savininkas G. Bašinskas šiuo metu yra suimtas po inscenizuoto apiplėšimo, kai neva pareigūnais apsimetę nusikaltėliai, sumušę du G. Bašinsko įmonės "Gilana" vairuotojus, Marijampolės - Vilniaus kelyje pagrobė vilkiką su septyniais prabangiais automobiliais. Netrukus vilkikas buvo surastas Prienų rajone. Paaiškėjo, kad juo net nebuvo gabenami "pavogtieji" automobiliai - jie jau prieš du mėnesius buvo parduoti. Inscenizuotas nusikaltimas turėjo atnešti jo organizatoriams ir vykdytojams nemažas pinigų sumas, gautas iš draudimo bendrovių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų