REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Viena garsiausių ir talentingiausių šalies dizainerių Ramunė Piekautaitė pradėjo rūpintis LNK laidų vedėjų įvaizdžiu.

REKLAMA
REKLAMA

„Ramunė – išskirtinė dizainerė Lietuvoje, kuri ne vieną dešimtmetį žėri Lietuvos mados olimpe. Mane žavi jos kuriamų drabužių minkšti siluetai, originalūs kirpimai, subtilios detalės. Labai vertiname jos norą bendradarbiauti su LNK“, - sako LNK stilistas, dizaineris Ruslanas Rybakovas.

REKLAMA

Pirmoji LNK žvaigždė, kuriai Ramunė jau kuria stilių – analitinės savaitės įvykių apžvalgos „TOP5“ vedėja Nemira Pumprickaitė. Pasak Nemiros, kolegos pastebėjo, kad eteryje ji atrodo pasikeitusi.

„Su Ramunės kurtais drabužiais Nemira atrodo kitaip nei žinių vedėjos – moteriškiau  ir „minkščiau“. Dizainerė nevengia detalių, kurios  žinių vedėjoms gal ir netiktų, bet Ramunė tai daro labai subtiliai. Todėl Nemiros įvaizdis dabar iš tiesų išskirtinis“, - sakė R. Rybakovas.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak Ramunės Piekautaitės, „TOP 5“ laidos vedėja puikiai atitinka moterį, kuriai ji kuria. „Intelektuali, išmintinga, sąmojinga – tokia yra Nemira, gal todėl man mano drabužiai, kuriuos ji vilki, tampa dar gražesni. Rengdama Nemirą, noriu parodyti, kad informacinės laidos vedėja gali atrodyti kitaip – net įsisegti  rožę, o ne tik vilkėti griežtą švarkelį. Savitas stilius atspindi asmenybę“, - sakė R. Piekautaitė.

Pasak dizainerės, ji norėtų kurti įvaizdį ir „Valanda su Rūta“ bei „Nuo..iki...“ laidų vedėjai Rūtai Mikelkevičiūtei.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų