REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Artėja pirmasis „GeraiGerai & Miss Sheep" gimtadienis

Beveik 30 koncertų, 3 radijo eteriuose skambantys kūriniai, buvusios „Morcheeba“ vokalistės SKYE koncerto Vilniuje apšildymas, nominacija į geriausius žurnalo „Pravda“ metų naujokus, dainos radijo stoties „Opus3" ir pasaulinei muzikos mugei MIDEM skirtose kompaktinėse plokštelėse, garsių Lietuvos muzikantų ir muzikos specialistų pagyros.

REKLAMA
REKLAMA

Nedrąsiai ant scenos užlipę, tačiau garsiai debiutavę „Gerai Gerai & Miss Sheep“ jau šį penktadienį, gegužės 21 d., švęs savo pirmąjį gimtadienį. Ta proga duetas kviečia visus savo gerbėjus į Vilniaus gyvos muzikos klubą „Tamsta“. Net dviejų valandų gyvo garso koncerte išgirsime ne vieną premjerą ir pamatysime net naujo dueto pagalbininko pristatymą. Žinoma, ragausime ir būtino gimtadienio atributo - torto.

REKLAMA

Penktadienį „Gerai Gerai & Miss Sheep“ žada sugroti senus ir klausytojų pamėgtus savo kūrinius: „Slow“, „Own Religion“, „Superman“, „Insomiac“, „Let Be Me“, „Moon And Feather“, o taip pat naujausius darbus. Koncerto metu prie dueto prisijungs vienas geriausių Lietuvos būgnininkų Sergej Makidon. Anksčiau jis daug metų grojo grupėje „InCulto“. Šventinio koncerto metu klube „Tamsta“ ypatingas menines projekcijas tiesiog ant sienos rodys neseniai debiutavęs susivienijimas G27.

REKLAMA
REKLAMA

„Kai pirmą kartą susitikome, turbūt nė pasvajoti negalėjome, kad visus metus taip aktyviai kursim bei koncertuosim. Tuo labiau, kad sutiksim tiek žmonių, kurie mus palaiko ir kaskart sako padrąsinančius žodžius. Lygiai prieš metus mes pirmą kartą užlipome ant „Tamstos“ scenos, o jau šį penktadienį švęsime vienerių metų gimtadienį. Nepažadame, kad iškrėsim kokių nors Lady Gaga stiliaus pokštų, bet gražių garsų ir nuoširdžių šypsenų tikrai bus. Beje, valgysim ir tortą," - pirmojo gimtadienio nuotaikomis dalinosi duetas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Gerai Gerai & Miss Sheep“ žada nesustoti ir suvalgę pirmąjį tortą. Duetas labai intensyviai ruošiasi koncertui didžiausiame Lietuvos vasaros festivalyje „Be2gether“, laukia paskutinių naujienų, patvirtinančių dalyvavimą bene garsiausiame Ukrainos festivalyje „Kazantip“, svajoja apie pirmąjį vaizdo klipą ir pradeda debiutinio albumo įrašinėjimo darbus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų