REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praeitoje TV3 muzikinėje laidoje „Šeimų dainos“ Šiaudikių šeimynos atstovė – mama Valdonė susikivirčijo su maestro Stasiu Povilaičiu. Jai netyčia išspūdusi frazė apie dainavimą, kurį ji laiko tik hobiu ir apie tikros specialybės pasirinkimą, užrūstino ne tik komisijos narį, bet ir visą giminę!

REKLAMA
REKLAMA

„Buvo giminės susitikimas. Tai visi tik apie tai ir kalbėjo. Visi mane koneveikė, kaip aš taip galėjau pasakyti Stasiui Povilaičiui. Bet aš juk kalbėdama apie tai galvojau apie save ir savo šeimą. Pati esu baigusi fortepijono specialybę, bet nedirbu pagal ją. Pasukau į verslą, todėl ir dukrai linkiu rasti darbą, kuris labiau užtikrintų ateitį“, – pasakoja priekaištų iš šeimos sulaukusi Valdonė.

REKLAMA

Kadangi moters rūpestis dukros ateitimi jai pakišo koją ir jų pasirodymas „Šeimų dainose“ praeitą kartą buvo įvertintas žemesniu balu, Valdonė Šiaudikienė nusprendė iš projekto pasitraukti ir užleisti savo vietą jaunimui. Taigi ateinantį šeštadienį Šiaudikių šeimyna pasirodys pakeitusi sudėtį. Pakoregavę komandą „Šeimų dainų“ scenoje pasirodys ir „UAB Sesės“ kolektyvas. Kauniečių šeimynos pasirodymui pasiruošė ir trijų sesių atžalos – mažieji TV3 muzikinio projekto dalyviai šoks, dainuos, gros ir žiūrovus užkrės itin gera nuotaika.

„Laidos žiūrovams norime priminti, kad kol kas šeimynos yra suskirstytos dviem pogrupiais, kurių kiekvienas pasirodo kas antrą šeštadienį. Kiekvienoje laidoje po tiesioginio žiūrovų balsavimo iš pirmo arba antro pogrupio po vieną šeimą iškrenta, o jų vietą užima nauja šeimyna. Šie du pogrupiai susijungs projekto pusfinalyje. O finale giminės kovos dėl dainingiausios Lietuvos šeimos titulo“, – projekto taisykles primena „Šeimų dainų“ vadovė Neringa Kavaliauskienė.



TV3 „Šeimų dainų“ muzikinės kovos vyksta šeštadieniais 19.00 val.!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų