REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Mano dieta kitas moteris gali traumuoti“, - „Klubas.lt“ portalui sakė dvidešimties kilogramų atsikračiusi daininkė Vaida Genytė.

REKLAMA
REKLAMA

,,Tai yra labai drastiška dieta, kurios aš nesiūlau niekam imtis“, - dar kartą perspėja V. Genytė.

REKLAMA

Savo figūra nepatenkinta V. Genytė sprendimą, kad reikia keistis priėmė dar prieš dešimt metų. Norimą efektą pasiekti, kaip bebūtų, dainininkei prireikė ilgo darbo su savimi. Jau dešimtmetį ji nevalgo bet ko ir bet kaip.

Prieš pradėdama laikytis dietos, V. Genytė kurį laiką derino maisto produktus – pagal tradicinį sveikos gyvensenos modelį, kai mėsa valgoma tik su daržovėmis, bulvės tik su daržovėmis ir panašiai.

REKLAMA
REKLAMA

Pasirodo, sunkiausia dainininkei buvo pirmosiomis dienomis, kai ji pradėjo gyventi pagal savo susikurtą dietos scenarijų. Ji pirmas tris-keturias dienas dainininkė tik gėrė vandenį ir sultis.

,,Tai buvo iškrova. Po to pradėjau skaičiuoti kalorijas. Iš pradžių jų skaičių sumažinau iki aštuonių šimtų kalorijų per dieną, dar vėliau – iki keturių šimtų. Būdavo taip, kad parsineši braškių ir susiskaičiuoji, kad jų per dieną gali suvalgyti kokias šešias... Ir taip – apie tris savaites. Bet man ši dieta labai tiko – išsivalė organizmas ir nejaučiau nei galvos svaigimo, nei silpnumo, neatsirado jokių problemų, o tik palengvėjimas. Mačiau besikeičiančias linijas ir mane tai įkvėpdavo dirbti toliau – tai yra darbas“, - portalui „Klubas.lt“ atviravo Vaida Genytė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų