REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Filipas Kirkorovas nori iš arčiau susipažinti su Lietuvos miestais

Jau šį sekmadienį savo gastroles po Lietuvą pradės rusų estrados karalius Filipas Kirkorovas. Įspūdingi Filipo Kirkorovo šou, kuriems visiškai naują dainininko įvaizdį kurti padėjo garsusis Italijos dizaineris Georgio Armani, įvyks kovo 21 d. „Pramogų arenoje“ Vilniuje, kovo 23 d. Kauno „Sporto halėje“, kovo 24 d. „Cido arenoje“ Panevėžyje ir kovo 25 d. „Šiaulių arenoje“ Šiauliuose.

REKLAMA
REKLAMA

Filipas Kirkorovas kartu su palyda į Vilniaus oro uostą atskris sekmadienį ir Lietuvoje svečiuosis net 5 dienas. Rusijos estrados žvaigždė  atvyksta su gausia pagalbinio personalo komanda, kurioje yra beveik 30 muzikantų, šokėjų, technikos specialistų, asmens sargybinių ir vadybininkų. Be to, garsusis dainininkas kartu atsiveža ir savo augintinį – japonų špicų kilmės šunį. Žvaigždės dienotvarkėje yra numatytas vizitas pas šunų stilistus. Planuojama, kad keturkojis numylėtinis pasipuoš nauja šukuosena ir bus palepintas kitomis grožio procedūromis.

REKLAMA

Filipo Kirkorovo vizitui iš anksto ruošiasi viešbutis „Ramada“, tačiau ištaiginguose apartamentuose atlikėjas ilgai neužsibus. Viešnagės Vilniuje metu Filipo Kirkorovo ir jo lydinčios komandos maistu rūpinsis įspūdingame prancūziškojo malūno komplekse įkurtas pramogų ir poilsio centras „Belmontas“. Kur dar linksminsis ir pramogaus garsusis dainininkas, kol kas yra laikoma paslaptyje. Filipas Kirkorovas išreiškė norą geriau pažinti Lietuvos miestus, todėl didžiausi gerbėjai savo numylėtinį gali sutikti vaikštinėjantį ne tik Vilniuje, bet ir Kaune, Šiauliuose ir Panevėžyje.

REKLAMA
REKLAMA

Koncertinėse gastrolėse po Lietuvą Filipas Kirkorovas pristato didžiulio populiarumo Rusijoje sulaukusią naują programą „Prosto Podari“. Mūsų šalyje rusų estrados žvaigždė surengs grandiozinius, specialiųjų efektų kupinus šou. Įspūdingų šou metu estrados žvaigždė dažnai keis kostiumus, o kartu su juo scenoje šoks profesionali baleto trupė. Šį kartą ypatingas dėmesys yra skiriamas koncertų saugumui, todėl visų pasirodymų metu žvaigždės ir jo žiūrovų saugumu rūpinsis net keliasdešimt apsaugos darbuotojų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Įspūdingi Filipo Kirkorovo koncertai Lietuvoje įvyks jau kovo 21 d. „Pramogų arenoje“ Vilniuje, kovo 23 d. Kauno „Sporto halėje“, kovo 24 d. „Cido arenoje“ Panevėžyje ir kovo 25 d. „Šiaulių arenoje“ Šiauliuose.

Bilietus į Filipo Kirkorovo koncertus Vilniuje, Kaune ir Šiauliuose dar galima įsigyti visose BILIETAI LT kasose ir internetu. Daugiau informacijos svetainėje www.bilietai.lt.

Bilietus į atlikėjo pasirodymą Panevėžyje platina „Tiketa“. Daugiau informacijos svetainėje www.tiketa.lt

Filipo Kirkorovo gastroles Lietuvoje organizuoja didžiausia Vidurio ir Rytų Europoje koncertinė agentūra „Makroconcert“. Daugiau informacijos www.makroconcert.lt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų