REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nepolitinė piliečių asociacija „Jungtinis demokratinis judėjimas“ (JDJ) gavo iš JDJ „Kitokios Lietuvos“ skyriaus žinią, kad šio skyriaus įkūrėjas, „Pūko“ žiniasklaidos priemonių savininkas Kęstutis Pūkas su savo šalininkais atsiskiria nuo teisininko Kęstučio Čilinsko vadovaujamo pilietinio judėjimo. Atsiskyrusieji žada steigti savo organizaciją.

REKLAMA
REKLAMA

„Šios žinios daugelis JDJ narių jau senokai tikėjosi“, - pranešime spaudai džiaugiasi JDJ. Anot asociacijos, K.Pūkas su laikraščio „Karštas komentaras“ savininke G.Goriene siekė „pasinaudoti JDJ ir K.Čilinsko autoritetu saviems verslo ir politiniams interesams“.

REKLAMA

K. Čilinskas teigia, kad tai, jog K.Pūkas nebenori savo tikslų įgyvendinti per JDJ ir kuria savo organizaciją, yra naudinga JDJ misijai ir pačiam K.Pūkui.

Neseniai Kaune K.Pūko „Kitokios Lietuvos“ skyriaus įsisteigė dar du JDJ skyriai ir iškelta Kauno mokslinės visuomenės iniciatyva steigti dar vieną JDJ skyrių. Kaune susirinkę daugiau nei pusė šimto JDJ savivaldos skyriaus iniciatorių atsiribojo nuo K.Pūko skyriaus įtakos.

„Šiuo metu, artėjant savivaldybių rinkimams, JDJ asociacijoje vyks „atsisijojimas“ – nuo JDJ atsiskirs tie, kuriems rūpi ne oligarchinės valdymo sistemos perpratimas, kontrolė ir pakeitimas į efektyvią, o skubėjimas užimti postus toje oligarchinėje sistemoje“, - teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų