REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

"Nuo pat ryto veidrodis tokias baisybes rodo!" - toks juokas tinka daugumai moterų. Žinoma, pasitaiko ir tokių moterų, kurios ir ryte, ir be makiažo atrodo valiūkiškai ir žavingai. Tačiau moterys, gyvenančios svajonių vietoje, Holivude be makiažo kartais atrodo neatpažįstamai.

REKLAMA
REKLAMA

Mes tikimės, kad jos visuomet yra gražios, nes jų toks darbas. Nuotraukos, kurias netrukus išvysite, tik dar kartą įrodo, kad žvaigždės yra žmonės ir nieko čia nepridursi.

REKLAMA

Jessica Simpson, Charlize Theron, Heidi Klum ir Renee Zellweger paneigia plačiai paplitusią nuomonę, kad jos yra natūralios blondinės: nėra nei vienos moters, kurios negalėtų pagražinti grožio salone ar SPA centre praleistos valandos besiruošiant šventėms.

Bet štai bulvarinių žurnalų pamėgta Kim Kardashyan atrodo visai neišgyvena dėl savo išvaizdos. Nuotraukose, kuriose paparacai "prigavo", žvaigždes "prieš" ir "po" grožio procedūrų, skirtumas akivaizdus!Tą patį galima pasakyti apie Penelope Cruz, Eva Longoria, Jennifer Gardner ir Cameron Diaz. Merginos susiimkite!

REKLAMA
REKLAMA

Jessicai Biel, Jessicai Alba ir Ketril Heigl, rodos, irgi  išvaizda nėmotais. Juk makiažo specialistams pasistengus, jos tampa Divomis. Ak, kokia sunki įžymybių dalia...



Atskiro žodžio nusipelno glamūrinių žurnalų ir pasaulio veteranės - garsi 1960 metų manekenė Twiggy ir, žinoma, Madonna. Komentuoti jų išvaizdą gana sunku (žiūrėkite nuotr.), tačiau (su visa derama pagarba) pasakysimesenjorai turi būti gerbiami!

Žinoma, mūsų nuomonės gali nesutapti, tad laukiame jūsų vertinimų komentarų skiltyje. Gero žiūrėjimo!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA



Cameron Diaz



Charlize Theron



Gwyneth Paltrow



Jennifer Garner



Jessica Biel



Jessica Simpson



Kate Winslet



Katie Holmes



Kim Kardashian



Lady Gaga




Madonna



Oprah Winfrey



Penelope Cruz




Renee Zellweger



Twiggy (Leslie Hornby)




Katherine Heigl

Style.rbc.ru nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų