REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atrodo, kad Alexander McQueen įsimylėjo egzotiškus gyvius, žmogaus nepaliestas vietoves bei subtilius fantazijose kuriamus išgyvenimus. Naujausia jo kurtų drabužių kolekcija vyrams tai tik dar kartą įrodo ir, atrodo, nepalieka abejingų.

REKLAMA
REKLAMA

Visoje kolekcijoje dominavo raštų gausa. Juos buvo galima išvysti bene visur: nuo kašmyrinių kostiumų iki avangardinių veido kaukių bei nėrinių detalių. Dizaineris pristatė vilnos bei šilko audinio kostiumus, odinius parkas, o krepšiai ir pirštinės atrodė tarsi kailiniai (žinant Alexander McQueen pasisakymus už gyvūnų teises, tai tampa labai originalu ir netikėta). Drabužiai tiesiog įsipaišė į aplinką – neutralios podiumo grindys bei rausvos sienos buvo dekoruotos ypač detalizuotai. Pastebėtas vienas labai originalus raštas – grandininių šarvų raštas, kuriuo buvo puošta bene didžiausia kolekcijos dalis.

REKLAMA

Kaip sako pats dizaineris, įkvėpimo jis sėmėsi iš jūreivių gyvenimo. Jis prisiminė laikus, kai jūreiviai apsistodavo sunkiose sąlygose prie Šiaurės ir Pietų polių ir pabandė atkartoti jų vilkimą aprangą bei ją savaip interpretuoti. Tiesa, ir šįkart neapsieita be apokalipsės artėjimo temos – Šiaurės ir Pietų poliai fantazijose yra laikomi pasaulio kraštais.

Dar vienas atsikartojantis Alexander McQueen kolekcijų elementas – platus technologijų naudojimas. Nors po įspūdingos šių metų pavasario/vasaros moterų kolekcijos, šiame pristatyme naudojamos technologijos atrodo tarsi lengvas eksperimentas.

REKLAMA
REKLAMA

Nedidelė spalvų paletė bei netgi pernelyg gausus raštų naudojimas, neišsiskiriantys audiniai ar siluetai – eiliniam dizaineriui tai būtų ryškūs minusai, tačiau tikram mados chuliganui Alexander McQueen tai tik pridėjo pliusų. Neutralioje aplinkoje puikiai atsiskleidė drabužių originalumas, gyvumas bei emocionalus žaismingumas.

 

 

 

 

 

 

 

InFashion.lt nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų