REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos žemės ūkio subjektai spalio mėnesį iš viso įregistravo tik 42 javų kombainus, iš kurių tik 12 yra nauji.

REKLAMA
REKLAMA

Tik 12 analizuojamu laikotarpiu įregistruotų javų kombainų buvo nauji (firmos "ABG" 1 vnt., "Claas" - 1 vnt., "Fendt" - 1 vnt., "John Deere" - 1 vnt., "New Holland" - 2 vnt. ir "Rostselmaš - 6 vnt.).

REKLAMA

Dauguma (78,6 proc.) 2009 m. spalio mėnesį Lietuvos žemdirbių įregistruotų javų kombainų buvo vakarietiški. Analizuojamu laikotarpiu Lietuvos žemės ūkio subjektai įregistravo 1 naują ir 10 naudotų firmos "John Deere" (26,2 proc. nuo visų analizuojamu laikotarpiu Lietuvos žemės ūkio subjektų įregistruotų javų kombainų), 6 naujus ir 3 naudotus (21,4 proc.) firmos "Rostselmaš" bei 1 naują ir 7 naudotus firmos "Claas" (19,1 proc.) javų kombainus. Kitų firmų javų kombainų per analizuojamą laikotarpį buvo įregistruotra tik keletas vienetų (žr. lentelę).

2009 metų spalio mėnesį Lietuvos žemdirbiai įregistravo 1 naują ir 2 naudotus savaeigius purkštuvus, 8 naujus (4 "Joskin", 2 "Meprozet" ir 2 "Pomot") ir 9 naudotus srutvežius (2 "ABG", 1 "Briri", 5 "Joskin", ir 1 "Meprozet") bei 1 naudotą savaeigę žoliapjovę ("Fortschritt") ir 3 naudotus savaeigius smulkintuvus (1 "ABG", 1 "Claas" ir 1 "John Deere").

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų