REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tokių drąsių muilo operos žvaigždžių retai pasitaiko. Kai gražuolis Williamas Levy (29) nusifotografavo apatinių drabužių reklamai, Lotynų Amerika pašėlo.

REKLAMA
REKLAMA

Nuotraukos buvo tokios atviros, kad kai kurie naujienų portalai jas net cenzūravo. W. Levy savo gerbėjams pasirodė toks, kad jau nebėra ką slėpti: reklamuojami apatiniai buvo... permatomi.

REKLAMA

Tačiau serialų žiūrovai jo ne tik nepasmerkė. W.Levy karjera kilo sparčiai aukštyn, jis buvo pradėtas rinki seksualiausiu vyru, geidžiamiausiu viengungiu bei tituluoti Lotynų Amerikos Bradu Pittu.

W. Levy gimė 1980 metais Kuboje, būdamas paauglys emigravo į JAV. Bandė mokytis verslo administravimo, bet viską metė, dalyvavo realybės šou ir stačia galva pasinėrė į į pramogų verslą. Norėdamas tapti profesionaliu aktoriumi, W. Levy studijavo vaidybą Majamyje, Los Andžele ir Meksikoje.

REKLAMA
REKLAMA

Gražuolį aktorių nuolat superša su serialų partnerėmis. Kalbama, kad jis filmavimo aikštelėje buvo užmezgęs romaną su „Mis Meksika“ Jacqueline Bracamontes, vėliau - su serialo „Meilės sparnai“ žvaigžde Maite Peroni. Netrukus W. Levy pasirodys naujame LNK seriale „Likimo kerai“, kuriame vėl vaidins su Jacqueline Bracamontes. Gražių moterų nuolat apsuptas aktorius yra nevedęs, bet turi vaiką su aktore Elizabeth Gutierrez. Nė vienas gražuolio aktoriaus interviu neapsieina be klausimų apie seksą, meilę ir jausmus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

    - Ar esate geras meilužis?

    - Mylėtis man labai patinka. Poros santykiuose eksperimentai yra labai svarbus dalykas. O aš į eksperimentus labai linkęs. O ar geras esu meilužis – nežinau. Geriau paklauskite tų, kurios su manim buvo. Kol kas dėl to, kad būčiau blogas meilužis, manęs dar nė viena nemetė.

    - Kiek kartų per naktį galit pasimylėti?

   - Galiu kartą, arba nė karto arba daug! Viskas priklauso, su kuo esu.

    - Kokia jūsų pirmojo bučinio istorija?

    - Man buvo trylika. Gyvenau Kuboje. Tuo metu draugavau su bendraamže mergina. Ir mes pasibučiavome. Buvome Havanos paplūdimyje, netoli jo gyvenau. Bet jos vardo neprisimenu.

REKLAMA

    - Kur labiausiai patinka mylėtis?

    - Paplūdimyje. Prie jūros gražu, girdisi dūžtančių bangų ošimas...

    - Kokia pati romantiškiausia jūsų gimtojo miesto vieta?

    - Havanos paplūdimys ir Varaderas. Ten tokie gražūs paplūdimiai, kokių daugiau niekur gyvenime nesu matęs. Jūros vanduo mėlynas ir skaidrus. Ten daug erdvės. Būna labai šaunu naktį nueiti, išgerti vyno, o su mergina gali daryti, ką nori.

    - Koks jūsų mėgstamiausias aromatas?

    - Ką tik iš dušo išėjusios moters kvapas. Jis mane jaudina.

    - Ką Valentino dienos proga padovanotumėte savo merginai?

    - Būtinai gėlių. Pakviesčiau romantiškai vakarienei ir padovanočiau apatinių drabužių komplektą. Ir ko gero paprašyčiau jį užsivilkti.

REKLAMA

    - Kas jums afrodiaziakas?

   - Krevetės.

   -  Kokie žodžiai jums susuka galvą?



    - Ne tai, kas man sakoma, bet kaip. Man patinka, kai, gulint lovoje, sako: ,,Aš tave myliu“.



    - Kokią moterį laikote idealia?

    - Savo vaiko motiną. Ji labai gera ir švelni, ir mane labai myli.

    - Jei jus išduotų moteris, jai atleistumėte?

    - Ne.

    - O ar pats esate išdavęs?

    - Kiek prisimenu, tik kartą. Ir tada išsiskyriau su savo mergina. Manau, kad jai buvau neištikimas todėl, kad nebuvau tikrai ją įsimylėjęs. Dėl to, ką padariau, nesigraužiau. Ji buvo Paryžiuje, o aš dirbau modeliu Majamyje. Kai grįžau, mudu pasikalbėjom, aš jai prisipažinau.



    - Kas jums labiausiai patinka gyvenime?


    - Mylėtis, valgyti ir kiekvieną rytą pamatyti sūnelį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

    - Ar manote, kad esate patrauklus?

    - Nežinau. Galbūt. Kadangi daugelis sako, kad mano sūnus toks pats gražus, kaip ir aš. Gražuoliu savęs nelaikau. Esu normalus.

    - Kodėl vis dar esate viengungis?

    - Kol kas esu nevedęs todėl, kad savo karjeroje turiu daug ką nuveikti. Bet rimtai draugauju su savo drauge, o svarbiausia, kad abu auginame sūnų.





LNK archyvo nuotr.

Williamas Levy – serialuose „Meilės sparnai“ ir „Likimo kerai“ per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų