REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Bravissimo“ puslapiuose – ugnis ir aistra...

Naujasis žurnalo „Bravissimo“ numeris žengia koja kojon su naująja LNOBT premjera, G. Bizet opera „Karmen“.

REKLAMA
REKLAMA

Nors tai viena pasaulyje dažniausiai statomų operų, o šiame teatre ji pasirodo jau bene dešimtą kartą, tačiau, pasirodo, tikrai ne viską apie šį kūrinį žinome: paskaitykite, kiek netikėtų įdomybių apie „Karmen“ žurnale pažėrė Eglė Ulienė („Karmen“ – populiariausia opera pasaulyje“).  Jurgita Šaltytė kalbina naujosios „Karmen“ statytojus: režisierių Arnaud Bernardą ir choreografą Gianni Santuccį. „Kuriu ugningą, aistringą spektaklį...“ – prisipažįsta A. Bernard.

REKLAMA

„Esu klasikinio baleto gerbėjas“ – teigia baleto solistas Valerijus Fadejevas ir  pasakoja apie baleto šokėjo profesiją be jokių pagražinimų (jį kalbina Janina Stankevičienė).

Prisimename kolegą, pavasarį mus palikusį teatro ir žurnalo fotografą Michailą Raškovskį.  Jam būtų sukakę tik 50...

Rubrikos „Menu akimirką žavingą“ puslapiuose rašome apie du garsius, nepamirštamus praeities operos solistus: Joną Stasiūną ir Kazį Gutauską.

REKLAMA
REKLAMA

Eugenija Žakienė aptaria naujausią  Kauno valstybinio muzikinio teatro premjerą, Cy Colemano miuziklą „Mieloji Čariti“, o Lina Stankevičiūtė piešia solistės Ritos Preikšaitės kūrybinį portretą („Ant muzikos aukuro širdį sudėjusi“).

Ar jums teko girdėti apie baleto koncertmeisterio profesiją? Jei ne – skaitykite Julijos Antonovos ir baleto šokėjų mintis.

Kaip visada jūsų laukia operos ir baleto dienoraščiai bei kryžiažodis, kurį išsprendę galite laimėti kvietimus į LNOBT spektaklius.

Smagaus skaitymo!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų