REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kad mėsos patiekalai būtų  skanūs, svarbu rūpestingai ją paruošti.

Sumaniai naudojant įvairius marinatus, aptepus net pačios paprasčiausios mėsos gabalą  galima paruošti taip, kad ji atrodys gražiai ir bus skani. Siūlome šį kepsnio receptą.

REKLAMA
REKLAMA

400 g kiaulienos kumpio, 100 g sauso raudonojo vyno, 3 stiklinės vandens, 2 šaukštai sauso jautienos sultinio, 2 šaukšteliai acto, 4 lauro lapeliai, 4 riekės juodos duonos, 2 nedideli svogūnai, 4 riekelės rūkytos šoninės, 2 morkos, juodųjų maltų pipirų.

REKLAMA

Garnyrui: 200 g šaldytų  bulvių kukulių, aliejaus kepimui, 1 pomidoras, keli salotų  lapai, nedidelis agurkas.

Į puodą supilame vandenį, sudedame sultinį, lauro lapelius, duoną ir pipirus. Verdame 5 min. Supilame actą ir vyną, užkaitiname ir nukošiame. Kubeliais supjaustome mėsą, svogūnus, šoninę ir pakepiname aliejuje, sudedame į marinatą, suberiame atskirai griežinėliais pakepintas morkas. Troškiname 20 min. Patiekiame su keptais bulvių kukuliais ir papuošiame daržovėmis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų