REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atskleista „didžiausia“ Vladimiro Prudnikovo gėda

Šį penktadienį laidoje „Auksinė blykstė“ puikiai pažįstami televizijos, sporto, meno ir televizijos veidai pasakos, kodėl vaikai pasuka tėvų pramintu keliu.

REKLAMA
REKLAMA

Į laidą atvykęs operos solistas Vladimiras Prudnikovas su dukra Ieva sulaukė aštriosios Kristupo Baublio „Išpažinčių dėžės“.

REKLAMA

„Buvęs kultūros ministras taip išsigando šios itin pikantiškas istorijas atskleidžiančios laidos rubrikos, kad bandė visaip nuo to išsisukti. „Išpažinčių dėžėje“ slėpėsi svečio praeities istorija, kurią jis pats pavadino „didžiausia gėda“, - pasakojo „Auksinės blykstės“ vedėja Živilė Vaškytė.

Dar sovietmečiu į didžiulę šventę kolūkyje Vladimiras Prudnikovas su žmona pianiste ir dar dviem solistais buvo pakviestas atlikti iškilmingo kūrinio „Dien pobiedy“. Bevirpindamas balso stygas garsusis operos solistas pamiršo žodžius, o kad aplinkiniai ir itin dideli ponai to nesuprastų, Vladimiras Prudnikovas ėmė vaidinti, kad jam bloga.

REKLAMA
REKLAMA

Vyriškis alpo, žiaukčiojo, springo ir taip įsijautė vaidindamas, kad akomponuojanti žmona Nijolė  Ralytė tuo patikėjo ir manė, kad sutuoktiniui širdies priepuolis. Siaubingai išgąsdinęs savo žmoną, vis dėlto solistas turėjo ilgai ir nuobodžiai aiškintis savo valdžiai dėl šio įvykio.

Garsios dinastijos, smagios, pikantiškos ir net dramatiškos žinomų klanų istorijos –  šį penktadienį, 19.10 val. „Auksinėje blykstėje“ per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų