REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Buvęs Kristinos Orbakaitės vyras Ruslanas Baisarovas išsivežė jųdviejų 11 metų sūnų atostogauti ir negrąžino jo motinai sutartu laiku.

REKLAMA
REKLAMA

Šių metų liepos 22 dieną Kristina Orbakaitė išleido sūnų pailsėti kartu su tėvu. Ruslanas Baisarovas dainininkei pasakė, kad jie važiuos į Prancūziją aplankyti "Disneilando", ir pasiėmė visus Denio asmeninius dokumentus. Tačiau dabar paaiškėjo, kad vaikas yra Čečėnijoje, nors motinos apie tai niekas neinformavo.

REKLAMA

Pagal tėvų tarpusavio susitarimą, berniukas turėjo grįžti namo rugsėjo 1-ąjai. Tačiau mama jo iki šiol nematė. Kalbama, kad tėvas pats nori auginti sūnų ir reikalauja, kad jis gyentų su juo.

Kristina Orbakaitė šiuo metu šoko būsenoje. Ji netgi neturi galimybės pabendrauti su sūnumi telefonu. Kur Denis tiksliai šiuo metu yra, ar pradėjo eiti į naują mokyklą, ar apskirtai ją lankys, ji nežino.

"Situacija su Deniu Baisarovu sudėtinga. Ir pavojinga. Visų, kurie susiję su šia istorija, laukia didelės problemos", - taip situaciją leidiniui "Komsomolskaja pravda" komentavo Kristinos Orbakaitės atstovas.

REKLAMA
REKLAMA

Paaiškėjo, kad su skandalu susijusi ir Denio močiutė Kafirat Baisarova, gyvenanti Čečėnijos respublikoje. Žinodama, kad berniukas daug laiko leidžia su kita močiute - Ala Pugačiova, Baisarova išreiškė pageidavimą, kad vaikas gyventų su ja, ir kreipėsi į teismą. "Ji prašo, kad teismas nustatytų anūko gyvenamąją vietą pas ją, nes jo tėvas ir motina važinėja į gastroles ir vaikas lieka vienas", - sakė teismo atstovas agentūrai "RIA Novosti".

Atsakydamas savo motinai ir Orbakaitei Ruslanas Baisarovas taip pat kreipėsi į teismą. "Jis reikalauja teismo nustatyti, kad sūnus gyvens su juo Čečėnijos respublikoje", - teigia teismo atstovas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Susiklosčiusi situacija atrodo gana netikėta. Pastaruoju metu Kristina ir Ruslanas palaikė šiltus santykius, o su Ala Pugačiova vyras apskritai nesipykdavo. Baisarovas dalyvavo Denio auklėjime, padėjo Kristinai, lyg audringo išsiskyrimo 2000 metais ir nebūtų buvę.

Kristina Orbakaitė su sūnumi

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų