REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Boriso Moisejevo išsišokimai scenoje

Gyvenimo būdo žurnalas „Gyvenimas yra gražus“  savo žiūrovams pateiks ypatingą pasakojimą iš Baltarusijos.

REKLAMA
REKLAMA

Laidos kūrėjai daugiau nei savaitę Vitebske vykusiame ir šimtus muzikos pasaulio žvaigždžių sutraukusiame festivalyje sekė įvykius tiek scenoje, tiek už jos ribų.

REKLAMA

„Su operatoriumi juokavome, kad filmuojame tikrų tikriausią realybės šou, nes su įjungta kamera lakstėme kone 24 valandas per parą. Tikra ta žodžio prame gaudėme žvaigždes, kartais laukdavome paryčiais jų interviu tiesiog laiptinėje, kartais tekdavo mėginti prasmukti pro apsaugininkus ir net pro armiją, kad patektume ten, kur tos garsenybės sukiojosi“, – sako „Gyvenimas yra gražus“ prodiuseris Edvardas Žičkus.

Filmavimo komandos akiratyje atsidūrė ne vienas netikėtas vaizdelis, kurio „Slavianskij bazar“ rengėjai tikrai nenorėtų išvysti viešai. Kad ir įpusėjus lietuvės Evelinos Anusauskaitės pasirodymui į sceną išlinguojantis skandalingasis Borisas Moisejevas ir jį pagauti bandantys kolegos.

REKLAMA
REKLAMA

„Tūkstantinė  žiūrovų minia ošė iš juoko, kai Boria šmirinėjo po sceną, o transliacijos režisieriai suko galvas, kaip elgtis tokioje situacijoje. Nesu tikras, kad televizijos žiūrovai išvis turės galimybę pamatyti šį pasirodymą, ar jis nebus iškirptas, bet mes savo laidoje šį akibrokštą tikrai parodysime. Tiesa, dar didesnį šoką nei netikėtai į sceną išlinguojanti rusų žvaigždė, gali sukelti vaizdelis, kai po šio išsišokimo Borisas vyksta namo ir visai atsitiktinai gatvėje stabteli prie mūsų kameros pašnekėti“, – juokiasi Edvardas. Ir priduria, kad jiems su operatorium pasisekė įamžinti ne tik Borisą Moisejevą, įpykusį Filipą Kirkorovą, bet ir atkapstyti keletą itin pikantiškų detalių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Amerikiečių  atlikėja Sara Connor tiesiog Lietuvos žurnalistų akivaizdoje leidosi į savotiškas rungtynes su dešimties vyrų kompanija, kas daugiau išgers degtinės, o į festivalį paskutiniu metu neatvykęs jo komisijos pirmininkas Nikolajus Baskovas lietuvaičius privertė tapti detektyvais, aiškinantis sensacingas tokio jo poelgio detales.

„Esu tikras, jog ne ką mažiau bus įdomu išvysti ir kuo tomis dienomis virto pats Vitebskas. Nežinau, ar dar kur nors buvo saugesnė vieta, nei čia. Tūkstančiai milicininkų, armijos ir specialių būrių kareivių, net po kelis postus su metalo detektoriais ir net magnetinis skydas išvengti pasikėsinimo. Visa tai net stebint pro kameros objektyvą atrodė baugiai“, – antradienio „Gyvenimas yra gražus“ laidos užkulisius atskleidžia jos kūrėjai.

Kaip „Slavianskij bazar“ sekėsi lietuviams ir kas kai kuriems atlikėjams sukėlė  tikrą šoką? Kokia nelaimė tamsią naktį pasitiko Nijolę Pareigytę, kodėl Egmontas Bžeskas vidury nakties suklupo ant raudono kilimo, apie ką neišlaikęs prabilo Povilas Meškėla ir ar tikrai prabangi suknia Evelinai Anusauskaitei specialiai buvo skraidinama tiesiai nuo podiumo Milane?  

Visi atsakymai į intriguojančius klausimus, pagardintus išskirtiniais pikantiškais vaizdais, jau šį antradienį, rugpjūčio18 dieną, 20.10 val. gyvenimo būdo laidoje „Gyvenimas yra gražus”  tik per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų