REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienį Slovėnijoje baigėsi „Deviso taurės“ – neoficialių pasaulio vyrų teniso komandinių pirmenybių – Europos ir Afrikos zonos antrosios grupės antrojo etapo dvikova tarp Slovėnijos ir Lietuvos. Deja, mūsiškiams nesėkmingai susiklostė ir paskutinė varžybų diena – lietuviai pralaimėjo abu vienetų susitikimus.

REKLAMA
REKLAMA

Vakar mūsų šalies rinktinės lyderis 19-metis Ričardas Berankis (ATP 512) 3:6, 5:7 neatsilaikė prieš savo bendraamžį Janezą Semrajcą (ATP 626), o 17-metis Dovydas Šakinis 4:6, 6:2, 1:6 nusileido 22-ejų metų Gregui Žemljai (ATP 194). Tiesa, D. Šakiniui vieninteliam iš Lietuvos atstovų pavyko prieš varžovus laimėti bent vieną setą.

REKLAMA

Priminsime, kad šeštadienį lietuvių Ričardo Berankio ir Vadimo Pinko duetas 6:7 (2:7), 3:6, 2:6 buvo priverstas pripažinti Andrejaus Kračmano ir Grego Žemljos pranašumą dvejetų mače.

Tuo tarpu penktadienį Ričardas Berankis 1:6, 4:6, 3:6 suklupo prieš Gregą Žemlją (ATP 194), o antroji Lietuvos vyrų teniso raketė 25-erių metų Gvidas Sabeckis (ATP 564) 2:6, 3:6, 1:6 neprilygo 22-ejų metų Blažui Kavčičiui (ATP 140).

REKLAMA
REKLAMA

Tokiu būdu lietuviai dvikovą prieš Slovėniją pralaimėjo „sausu“ rezultatu 0:5 ir nepateko į trečiąjį Europos ir Afrikos zonos antrosios grupės etapą. Jame slovėnai varžysis su Latvijos rinktine, įveikusia bulgarus.

Pirmajame „Deviso taurės“ etape Lietuvos rinktinė namuose 3:2 palaužė Gruzijos komandą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų