REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujo tyrimo duomenimis, moterys per gyvenimą praleidžia vienerius metus svarstydamos, kokius drabužius vilkėti, praneša ananova.com.

REKLAMA
REKLAMA

Aprangos darbui, naktiniams išėjimams ir kitokiai veiklai rinkimasis moterims kainuoja vidutiniškai 287 gyvenimo dienas kuitimosi po drabužių spintą.

REKLAMA

Šiuos rezultatus suskaičiavo drabužių pardavėjai „Matalan“ po to, kai apklausė 2 491 moterį.


Matalan“atstovas sakė: „Tai, ką vilki, turi tiesioginę įtaką pačiai savijautai. Ypatingai tai svarbu moterims, kurios savo aprangos pagalba gali pasijausti išskirtinėmis“.

„Kad ir kokia būtų proga, drabužiai piešia vaizdą apie patį žmogų ir tai be galo svarbu moterims“.

Tyrimas, kurio dalyvės buvo nuo 16 iki 60 metų, parodė, kad prieš išeidama į miestą vakarui, moteris praleidžia vidutiniškai 20 min. ieškodama, kuo apsirengti. Prieš važiuojant atostogauti svarstymai dėl drabužių užtrunka dar ilgiau - apie 52 min. Atostogaujant renkantis drabužius ryte ir vakare paprastai praleidžiama po 10 min.

REKLAMA
REKLAMA

Be kita ko, svarbiems ir prašmatniems vakarėliams ypatinga proga  pasiruošti užtrunka apie 36 min. Tokiu būdu 6 tokie kartai per metus susideda į 3 su puse dienos.

Tyrimas taip pat atskleidė, kad prieš galutinai nuspręsdama dailiosios lyties atstovė paprastai išbando bent du aprangos variantus, o viena iš dviejų moterų praleidžia 15 min. nakties dilemose, ką vilkėti kitą dieną darbe.

Balsas.lt, ananova.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų