REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus universiteto Matematikos ir informatikos fakulteto studentai kiekvieną pavasarį MIDI festivalio uždarymo proga stebina teatralizuotais gyvo garso muzikiniais projektais.

REKLAMA
REKLAMA

Šiemet vienintelis naujosios, jų rengiamos, roko operos „Visorių sindromas“ pristatymas įvyks balandžio 24 dieną Forum palace „Balsas.lt“ klube.

REKLAMA

Roko operoje gyvai skambės naujai aranžuoti žinomų užsienio atlikėjų kūriniai. Scenarijuje bus paliečiamos studentams aktualios temos: universiteto padalinių iškėlimas į integruotus mokslo slėnius bei „protų nutekėjimas“ į užsienį. Pagrindinį vaidmenį atliks „Pravda“ naujokų „Freaks on Floor“ vokalistas Justinas. Visą kūrybinę projekto grupę sudaro daugiau nei aštuoniasdešimt žmonių, kurie jau kelis mėnesius stengiasi padaryti kuo įspūdingesnį renginį.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš dešimt metų keliems iniciatyviems studentams kilo noras įrodyti, kad jų fakultete  ne tik skaičiuojama ar programuojama – taip gimė pirmoji roko opera. Ši idėja tapo tradicija, kuri nuo auditorijose rodomo muzikinio spektaklio per kelis metus išaugo į gerbėjų kasmet laukiamą renginį, vykstantį didžiausiose Vilniaus koncertų scenose. Talentingi muzikantai ir vokalistai, spalvingos dekoracijos ir kostiumai, šokėjų pasirodymai, profesionalus įgarsinimas ir apšvietimas – tikimasi, kad renginys ir vėl nustebins net ir visko mačiusius žiūrovus.

Roko opera „Visorių sindromas“ – tai pagrindinis Matematikų ir informatikų dienų (MIDI) baigiamojo vakaro akcentas.

Po spektaklio linksmybės tęsis kartu su grupėmis BIX ir Biplan, o ištvermingiausius iki paryčių šokdins Cue Point diskžokėjų komanda.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų