REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vaidas Baumila pristatys negirdėtą kūrinį

Fonogramoms karą paskelbę klubo „Dr.Who“ organizatoriai tęsia renginių ciklą „Dr.Who Gyvai“ ir šį penktadienį kviečia į Vaido Baumilos koncertą.

REKLAMA
REKLAMA

Pasirodymo metu gerbėjai turės išskirtinę progą išgirsti pirmą kartą viešai atliekamą naujausią dainininko kūrinį „Game Girl“.

REKLAMA

Jau daugiau nei pusmetį klubo „Dr.Who“ sceną kone kiekvieną savaitgalį trypia ne tik nuolatiniai naktinėtojai, bet ir populiariausi šalies muzikantai bei dainininkai.

Vaidas Baumila – vienas pirmųjų atlikėjų surengusių savo programos pristatymą praėjusiais metais šiame uostamiesčio klube.

„Tai buvo vienas pirmųjų gyvo garso koncertų, pradėjusių naują etapą mūsų veikloje, kuri dabar yra nebeatsiejama nuo įprastinio „Dr.Who“ renginių repertuaro, - teigė klubo atstovai, - Tąkart sulaukėme gausaus Vaido gerbėjų antplūdžio - vakaras buvo itin vykęs. Todėl džiaugiamės galėdami savo lankytojams vėl pristatyti šį nuostabų dainininką.“

REKLAMA
REKLAMA

Visai nesenai radijo stočių eteryje pradėjo suktis naujas Vaido kūrinys „Game Girl“, kuriame galima girdėti ir jaunos amerikiečių dainininkė Scandalous balsą.

Ieškodamas naujo balso socialinio tinklo „MySpace“ platybės ją atrado šio kūrinio prodiuseris ir muzikos autorius Mario Basanov.

Kaip teigė V.Baumila, naujoji daina neįprasta savo griežtumu bei repo partijomis, o ir pati aranžuotė, kurią sukūrė minėtasis M.Basanov, turėtų tapti staigmena klausytojams.

„Game Girl“ penktadienio koncerte gyvai nuskambės pirmą kartą. Be šio kūrinio daininikas atliks ir kitas populiariausias savo dainas. Jam ant scenos talkins net šeši muzikantai: profesionalūs instrumentų viruozai ir „back“ vokalistės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų