REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Mia



Šarūnas Mažeika/BFL nuotrauka

Vilija Pilibaitytė-Mia (26) - dainininkė gimė 1983 07 19 nedideliame Žemaitijos Kaukolikų miestelyje. Šiemet kartu su Giedriumi Leškevičiumi dalyvavo LNK muzikiniame projekte "Žvaigždžių duetai". Išsiskyrusi, turi sūnų Matą.Dabartinis draugas - verslininkas Jonas.

REKLAMA
REKLAMA

2007 m. „Bravo“ apdovanojimuose Mia su SEL buvo pripažinti geriausios dainos atlikėjais; 2008 m. „Radiocentro“ apdovanojimuose Mios daina „Yra, kaip yra“ pripažinta geriausia metų daina; 2008 m. „Vaikų balso“ apdovanojimuose tapo metų dainininke ir populiariausios dainos atlikėja; agentūra AGATA Mią apdovanojo kaip grojamiausios 2008 m. dainos „Yra, kaip yra“ atlikėją. Dalyvavo projekte „Kaimo grožybės“ ir vedė realybės šou „Trečias nereikalingas“.

Prieš keletą metų dainininkė įsivėlė į skandalą su buvusio vaikino Soliario mergina. Soliario draugė Živilė neįtiko dainininkei ir jos susimušė viename Palangos klube. Bet tai ne vienintelis kartas, kai Mia įsivelia į muštynes. Visai neseniai mergina susiginčijo su atlikėja Natalija Zvonke. Abi moterys susimušė per dainininko Stano vestuves.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų