REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rengdami investicinį projektą „Projektų rengimo akademijos“studentai nustatė, kad pradedant ekologinį verslą labai svarbi yra finansinė parama, antradienį pranešė renginio organizatoriai, UAB „Advanced advice“.

REKLAMA
REKLAMA

„Projektų rengimo akademijos“ dalyviai, šiais metais plėtojusi žaliojo verslo temą. Išklausę teorinius ir praktinius mokymus, studentai rengė investicinį projektą, skirtą įkurti naują „žalią“ taksi įmonę, klientus vežančią tik ekologiškais hibridiniais automobiliais. Parengus projektą paaiškėjo, kad ekologiško verslo pradžiai reikia didesnių pradinių investicijų nei paprastam, taigi ir atsiperka jis per ilgesnį laikotarpį. Tokioje situacijoje norint sėkmingai konkuruoti su tradiciniais verslais reikia susitaikyti su ilgesniu atsiperkamumu arba ieškoti finansinės paramos.

Į antrus metus organizuojamą „Projektų rengimo akademiją“ profesionalūs personalo atrankos specialistai iš daugiau nei 200 norinčių dalyvauti studentų atrinko 15 geriausių, kurie tris savaites klausė organizatorių paskaitų, atliko praktines užduotis, jas aptarė ir analizavo. Studentai taip pat turėjo galimybę dalyvauti partnerių, verslo atstovų, paskaitose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų