REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Henrikas Vaitiekūnas

Rokiškio apygarda Nr. 50




Svarbiausi darbai, kuriuos nuveiksiu, tapęs Seimo nariu:

REKLAMA
REKLAMA

Lengviausia atsakyti pavyzdžiais.

1.Policijos atstovas spaudai per TV pareiškia, kad bylos tyrimas stringa, „...nes kaltininkas yra... labai turtingas Lietuvos žmogus“ (!).

2.Informacija spaudoje: nusikaltimas dveji metai neišaiškinamas, nes įtariamasis –aukštas Lietuvos policijos pareigūnas (!).

3.Balsavimas Seime: 19 balsų „už“, 3 balsai „prieš“. Įstatymas... priimtas (!).

Taigi, prioritetai – kova su korupcija, konstitucinių nuostatų įgyvendinimas.



Iš kur žinau Jūsų problemas?

REKLAMA

Keturiasdešimt metų dirbu žurnalistu (30 metų TV).

Kokios mano savybės įrodo, kad galiu tai nuveikti?

Gal tai ir nėra sektina, tačiau universitete teko studijuoti keturias specialybes, pabaigti tris kursus teisės studijų. Ir vėlgi – galimybes ir pažinimą suteikia ilgametis žurnalistinis darbas.

Ką apie mane sako kiti?

Paskelbus apie H. Vaitiekūno dalyvavimą artėjančiuose rinkimuose, internetinėje erdvėje netrūko ne tik pritariančių, bet ir kritikuojančių. Manau, kad visuomet taip atsitinka su dirbančiais eteryje – pusė  myli, o kita pusė – nelabai... (švelniai pasakyta...)



Kodėl  verta balsuoti būtent už mane?

REKLAMA
REKLAMA

Manau, kad Seime – kaip ir kiekvienoje komandoje – greta turėtų eiti  patirtis ir jaunystė. Jau tenka save priskirti tiems, kurie daug žino, bet, deja, nėra jauni. Antra vertus, socialliberalus H. Vaitiekūnas pasirinko būtent dėl jaunatviškų jų planų ir nuostatų. Nenurodžiau ankstesniuose  tekstuose dar vieno širdžiai mielo kampo – traukos ir meilės kaimui („Panoramoje“  ilgus metus dirbau žemės ūkio skyriuje, darbavausi „Valstiečių laikraštyje“). Neišrinkus manęs, kaimas netektų tik vieno, bet didelio jo mylėtojo.

Apie šeimyną

Žmona – Marytė Vaitiekūnienė. Buhalterė. (Buhalteris buvo ir tėtis, buhalterė buvo ir mama, tik H. Vaitiekūnui matematika nesisekė). Dukrai Ievai – 28 metai, augina seneliams du anūkus – Roką ir Kajų.

Mano sentencija itin paprasta – BŪNA IR GERIAU!


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų