REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS


Sąrašo numeris rinkimuose – 5.

Partija įkurta 1993 m., jungėsi su Lietuvos dešiniųjų sąjunga, Lietuvos politinių kalinių ir tremtinių sąjunga, 2008 m. – su Lietuvos tautininkų sąjunga ir Lietuvos krikščionių demokratų partija.

REKLAMA
REKLAMA

Tėvynės sąjungos politikai supranta pagrindines šalies problemas ir siūlo aiškų planą Lietuvai:

REKLAMA

„Lietuva tampa valstybe, kuri vis mažiau gerbia savo piliečius, todėl piliečiai vis mažiau gerbia savo valstybę. Pajudėję link vakarietiškos demokratijos, pusiaukelėje įstrigome posovietinės nomenklatūrinės nesąžiningos politikos dumble. Šiandien matome vieną tikslą, - kurti kitokią, sąžiningą Lietuvą, kurioje valstybė gerbtų savo piliečius, o piliečiai gerbtų savąją valstybę.

Mes išskiriame tris svarbiausias šalies bėdas, kurios ateityje tik stiprės, jeigu jau šiandien nesiimsime jų spręsti: tai tautos erozija, ekonominis netoliaregiškumas ir valstybės neveiksnumas.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau visus darbus pradėsime ne nuo tautos erozijos bėdų, kurios didžiausios ir svarbiausios. Pradėsime ir ne nuo ilgalaikių ekonomikos problemų sprendimo, nors krizės prevencijos darbai bus greiti ir neatidėliotini. Pradėsime nuo radikalių pertvarkų valstybės valdyme, nuo to, ką vadiname “valstybės rekonstrukcija”. Tai tikslas sukurti kitokią valstybę - valstybę, kuri yra atsakinga, kuri gerbia savo piliečius, kuri rūpinasi jais tiek, kiek pati valstybė tai gali ir privalo padaryti.

Kitokia valstybė – tai pirmiausia valstybė su autoritetu, gerbiama ir gebanti telkti, todėl ir pajėgi įgyvendinti permainas ten, kur jos reikalingos.”

Tėvynės sąjungos - Lietuvos krikščionių demokratų interneto svetainė

Tėvynės sąjungos profilis youtube

Dešinioji koalicija vardan Lietuvos

Virtualus dviračių žygis

Baltijos kelias 2

TS-LKD rinkimų programa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų