REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Šiandien turime netikėtą vakarėlį – dviejų miuziklų susitikimą: pirmojo Lietuvos miuziklo „Ugnies medžioklė su varovais“, statomo jau trečią kartą, ir paties jauniausio miuziklo „Eglė žalčių karalienė“, – Rumšiškėse rugpjūčio 11 dieną vykusioje netradicinėje miuziklo „Ugnies medžioklė su varovais“ repeticijoje kalbėjo režisierius Gytis Padegimas.

REKLAMA
REKLAMA


Tokios improvizuotos repeticijos, pasak režisieriaus, tai ne tik smagus laiko praleidimas, dainavimas, bendravimas, bet taip pat puiki proga meistrams pamatyti, jog jaunimas lipa jiems ant kulnų. Po tokių susitikimų atlikėjams tik dar labiau sustiprėja noras tobulėti.

REKLAMA

Tik prieš savaitę atlikėjų kolektyvą papildęs dainininkas Vaidas Baumila galimybę dainuoti miuzikle vadino maloniu šoku.



Paklausus, kaip sekasi įkūnyti miuzikle atliekamą Juliaus vaidmenį, dainininkas pabrėžė, kad jis ir  miuziklo personažas visiškai skirtingi žmonės, todėl įsikūnyti į Julių nėra lengva. Ir čia pat dar pridūrė, kad jam kaip popscenos atlikėjui galimybė išbandyti rimtą akademinį darbą yra labai didelė ir naudinga patirtis.

REKLAMA
REKLAMA

Miuzikle atliekanti Monikos vaidmenį Ona Kolobovaitė teigė, kad vaidinti malonu ne tik dėl gražios muzikos, įdomaus siužeto, bet ir dėl visiems laikams aktualios meilės, išdavystės tematikos.


Dar vienas miuziklo atlikėjas Onsa teigė, kad jis ir jo atliekamas personažas Korifėjus – panašūs hiperaktyvumu, pasiutėliškumu.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų