REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Startavo naujas interneto portalas www.AirijaOnline.lt, skirtas Airijoje jau gyvenantiems ar ten dar tik planuojantiems atvykti lietuviams.

REKLAMA
REKLAMA

Projekto sumanytojas ir vadovas Vytautas Kraujalis sako, kad AirijaOnline.lt idėja – į vieną vietą surinkti svarbiausią ir aktualiausią informaciją apie gyvenimą Airijoje ir pateikti ją lietuvių kalba.

REKLAMA

„Įvairiais duomenimis Airijoje gyvena nuo 120 iki 150 tūkstančių lietuvių, tačiau laisvai angliškai kalba tik dalis jų. Kadangi surasti lietuvišką informaciją apie gyvenimą Airijoje vis dar sudėtinga, nusprendėme palengvinti lietuvių paieškas ir pateikti ją portale AirijaOnline.lt.

Jau dabar yra sukaupta gan daug informacijos apie darbą, socialines garantijas, švietimą, sveikatos apsaugą ir kitus svarbius klausimus, tačiau tuo neapsiribojame ir kiekvieną dieną informaciją papildome. Tikimės, kad portale AirijaOnline.lt bus galima rasti atsakymus į visus svarbiausius klausimus.

REKLAMA
REKLAMA

Ypatingą dėmesį taip pat skirsime naujienoms iš Airijos. Kad Airijoje gyvenantys lietuviai jaustų šios šalies gyvenimo ritmą, kiekvieną dieną jiems pateiksime svarbiausias žinias“, – apie naująjį portalą pasakoja V. Kraujalis.

Anot jo, ateityje AirijaOnline.lt komanda prisidės ar pati vykdys įvairius socialinius projektus, kuriais bus siekiama išlaikyti glaudų ryšį tarp Lietuvoje gyvenančių ir išvykusių lietuvių bei skatinti Airijos lietuvių bendravimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų